LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41925

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Középiskolai kérdés, hátha valaki tud segíteni: auti.hu/forum/7-ovoda-iskola/38515-szakiskola-szakma#41923

Megcsináltam a leckefelírós cikket, ha van ötletetek még, akkor beleírom: auti.hu/a-gyogypedagogus-tanacsai/1209-a...olaban-mi-a-megoldas
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41927

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Amit még szokott Marci:

Quicknotes-ba google-voice typing-gal felmondja, amit diktálnak. Ehhez is kell telefon+net, nálunk a suliban van wifi, nem tudom ez mennyire egyedi. Egyéb esetben akár diktafon app is megteszi. Mellesleg semmi erőfeszítésbe nem kerülne a tanároknak felrakni valahová a leckét...

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41928

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
bettica:

Írj a címemre: tmarcoverde(kukac)gmail(pont)com , egyébként sajnos 4 órától van minden nap az edzés... az újpesti később, de ha nem kocsival vagytok akkor elég sok idő oda kibumlizni.

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41929

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Marco, köszi, már be is írtam!

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41932

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Marco:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41933

• Zodiák
  • Zodiák profilkép
Szia Bettica!

Az én fiam 5 és fél éves, szintén III. kerületiek vagyunk.Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolakezdés 8 éve 5 hónapja #41934

• Bettica77
  • Bettica77 profilkép
  • Nem elérhető
Zodiak: KöszönömVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

marcoverde: Írtod, hogy 4kor kezdődik az edzés... Akkor nekünk ez sem jó :( NEm is zargatlak akkor emiatt. Ettől függetlenül köszönöm az infókat és az ötletet, lehet egyik hétvégén kinézünk oda, max nem konkrét edzésre megyünk, hanem külön kicsit ismerkedni, kipróbálni a mászást...

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42065

• Piscinke
  • Piscinke profilkép
Sziasztok!

Mi is iskolakezdés előtt állunk 6 éves ép értelmű auti fiammal. Mi zuglóiak vagyunk.
Marcoverde: a Te gyermeked negyedikes a Heltaiban? Jól értem, hogy a Ti tanítónénitek visz jövőre elsősöket? Fiamnak van papírja mondjuk - amire írod, hogy így nehezebb - ; de most nagyon gyűjtöm az infókat.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42071

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Piscinke!

Marconak lehet, hogy célszerűbb, ha mailt írsz.
Voltatok már az iskolaérettségivel ötvözött szakértői vizsgálaton?

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42072

• marcoverde
  • marcoverde profilkép
  • Nem elérhető
Szia Piscinke,

Az én gyermekem negyedikes a Heltaiban, a mi tanítóink jövőre elsősöket visznek, de egyébként két párhuzamos osztály van..A miénket , különösen az egyiküket nagyon tudom ajánlani Ha kérdeznél konkrétan, akkor
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Amúgy még egy plusszpont: bár bevallottan nem auti spec lesz, de a tanítónénink beizzította a Mosoly Alapítványt (én nem ismerem őket, más igen esetleg?), akik csoportos foglalkozást tartanak majd hetente a suliban, és nekünk nagyon hasznosnak tűnik az első megbeszélés alapján. Ilyen kicsit meseterápiás, zeneterápiás elemeket tartalmazó - célját tekintve énképjavító, szociális fejlesztő, "közérzetjavító" másfél órás dolog. Az elején felvettek egy elég alapos szóbeli anamnézist is, úgyhogy lehet, hogy még egyénre szabott jellege is lesz. Kíváncsi vagyok.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42073

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Én sem ismerem ezt az alapítványt, de ismerős volt a neve, aztán ahogy most így rákerestem, beugrott, hogy biztos a Bethesdában láthattam a plakátjukat vagy szórólapjukat. Biztos jó lesz a progi! Kár, hogy hozzánk nem jönnek.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42074

• Piscinke
  • Piscinke profilkép
Marcoverde, köszi az infókat, lehet, hogy írok majd mail-t.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42120

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Sziasztok!

Rég nem jártam erre, de az elsőt indítottuk ezért ideje hogy röviden összefoglaljam tapasztalataimat:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42123

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Szanya: szervezd meg te ezt a foglalkozást az iskolátokba! (Mosoly alapítvány) ;)

Tomger:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42124

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Közben láttam, hogy nálunk is van valami hasonló. Van egy plakát, amin az van, hogy az iskola másik épületében van valami művészeti foglalkozás, csak elvetettem, mert olyan időpontban van, hogy épphogy odaérnénk, ha egyáltalán és nem valószínű, hogy egy húzós "munkanap" után Z. még erre hajlandó lenne.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42138

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Süni, küldtem mailt, a freemailedre.

Iskolakezdés 8 éve 4 hónapja #42139

• HáromMackó
  • HáromMackó profilkép
  • Nem elérhető
  • Auti kisfiam 10 éves
rossz topikba írtam, amit akartam, töröltem, bocsi
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Iskolakezdés 8 éve 3 hónapja #42253

• Sosanna
  • Sosanna profilkép
  • Nem elérhető
  • 2 gyerek, a nagyobbik 4 éves aspi

Iskolakezdés 8 éve 3 hónapja #42254

• crocus
  • crocus profilkép
  • Nem elérhető
  • Két kisfiú anyukája ( a nagyobbik érintett)
Kedves Sosanna!Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Iskolakezdés 8 éve 3 hónapja #42255

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Sosanna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.221 másodperc