LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Szeretné autizmussal élő gyermekének megtalálni a megfelelő iskolát?

Tisztában van autizmussal élő gyermeke jogaival?

Tudja, hol kaphat megfelelő egészségügyi ellátást autizmussal élő hozzátartozójának?

Kíváncsi rá, melyik fejlesztés hatékony?

Autizmussal élő gyermeket nevelő szülőként ezt az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy információkat nyújtsunk érintett szülőtársainknak és autizmussal élő felnőtteknek, könnyebbé tegyük a mindennapokat, segítsük egymást a nehézségekben.  Számítunk a hozzánk hasonló szülők interaktív közreműködésére portálunk működtetésében, amelyet minden anyagi támogatás nélkül indítottunk el.

Naprakész információk autizmussal élő gyerekek szülei részére:

  • diagnózisról
  • támogatásról, jogosultságokról
  • fejlesztési lehetőségekről
  • oktatásról
  • kutatási eredményekről
  • programokról
  • ismeretterjesztő kiadványokról, hasznos segédeszközökről

Minden információt igyekszünk ellenőrizni, az ellenőrzés módját és időpontját is feltüntetjük. Ebben is várjuk szülőtársaink segítségét!
 
Fórumunkban minden új történetet, cikket megbeszélünk, személyes tapasztalatainkat a fejlesztésekről, oviról, iskoláról megosztjuk egymással.
Kíváncsiak vagyunk minden autizmussal élő gyermek történetére. Kérjük, mesélje el nekünk blogunkban! A történeteket e-mail címünkre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

AUTINEXUS Nonprofit Kft.