LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Fejlesztő helyek és tanfolyamok

www.pszinva.hu (Budapest)

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3630/0808-550

Központunk 2-16 év közötti, autizmusban és egyéb beilleszkedési nehézségekben érintett gyermekeket fogad. Egyéni és kiscsoportos fejlesztésünk bizonyítottan hatékony terápiás elemeken nyugszik. Kognitív-viselkedésterápiás alapokra építkezünk, melyet gyakran élményterápiás illetve művészetterápiás elemekkel egészítünk ki. Munkánk fontos pillére a rendszeres szülőkonzultáció, mely lehetővé teszi, hogy minél inkább a gyermekek és családjuk aktuális élethelyzeteihez igazítsuk a fejlesztést, ez által személyre szabott, hatékony segítséget tudjunk nyújtani a mindennapokhoz.

 

 

Korai Fejlesztő
Budapesti Korai Fejlesztő Központ (Budapest): egyéni és csoportos korai fejlesztő terápiák: TEACCH, Floor time, zeneterápia

 

 
Nemzetközi Cseperedő Alapítvány
Nemzetközi Cseperedő Alapítvány (Budapest): autizmus-specifikus kognitív-viselkedésterápia, szociális-kommunikációs fejlesztés, Floortime terápia.
1137 Budapest, Radnóti M. u. 9. 1. emelet / 12. kapucsengő
Telefonszám: + 36 70 646 2746
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2010-től már diagnosztikus vizsgálatokkal is foglalkozunk, gyermekpszichiáterrel vizsgálunk és szakvéleményt készítünk, valamint igény esetén verbális (WISC-IV) és non-verbális (Leiter-R) intelligenciatesztekkel képességfelmérést végzünk.

alt
Egy Másik Út Tanácsadó és Terápiás Központ (Budapest és Pécs): kommunikációs és szociális képességek fejlesztése; komplex készség- és képességfejlesztés; szülői konzultáció; terepmunka (otthonok, intézmények látogatása); szakmai konzultációk pedagógusokkal, pszichológusokkal, más szakemberekkel; pszichoterápia, pszichológiai tanácsadás; szülőcsoportok; család- és párterápia; művészetterápia; szülőtréning
 
Örömmel szeretném értesíteni Önöket, hogy az Egy Másik Út Alapítvány 2017 ősztől Pécsen nyit telephelyet, annak érdekében, hogy a Pécs és vonzáskörzetében élő családok autizmus specifikus terápiában részesülhessenek.
Pécsi központunkban jelenleg az egyéni terápia és szülőkonzultáció elérhető szolgáltatásunk.
 
Pécsi központunk elérhetőségét itt találják:
Cím: 7632 Pécs, Anikó utca 5. (Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ épültében)
Telefon: 06308448917
 
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A jelentkezéseket a megadott email címen és telefonszámon Gyimesi Nóra, gyógypedagógus fogadja.

 


Symbo - hogy önállóbb legyek Alapítvány (Budapest): szociális fejlesztő tanfolyamok, fotó- és filmműhely

 


MiVilágunk Alapítvány, Budapest - egyéni és kiscsoportos TEACCH alapú fejlesztés, tanácsadás, képzések szülőknek, szakembereknek.


alt

Nyúlcipő Konduktív Alapítvány (Budapest): 2 hónapos és 18 év közötti gyerekek mozgásos, komplex fejlesztése; konduktív pedagógia (Pető módszer), alapozó- és Ayres terápia, TSMT, gyógytorna, varázsjáték, logopédia, kineziológia, korai fejlesztés, koordináció fejlesztő torna, játékos baba- és ovis torna.


Apró Lépések Egyesület (Gyöngyös):  Egyéni és kiscsoportos fejlesztés (játék és kapcsolat alapú), PECS, PROMPT (speciális logopédia) és zeneterápia

 


alt

Odú Fejlesztő Központ (Szeged): egyéni és kiscsoportos korai fejlesztés, TEACCH, szenzomotoros terápiák, zeneterápia, lovasterápia, óvodás autista gyermekek integrációját segítő utazótanári ellátás, Autizmus műhely szülőknek, szakembereknek.

e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 alt

Cool Club School Kft. (Százhalombatta):

Várjuk az 1-16 éves autizmussal élő gyermekeket, fiatalokat! Alkalmazott Terápiák: TEACCH, festés-, kognitív viselkedes terápia, PECS. Szenzomotoros integrácios tréning, játszoházi integrált foglalkozások. Tanulas tanitása, speciális nyelvtanulási módszerek.

Tel: +36709460670


Autizmus Alapítvány (Budapest): Egyéni TEACCH alapú korai fejlesztés, iskola, képzések szakembereknek és szülőknek


Autizmus szakkönyvek, fejlesztő eszközök és játékok itt kaphatók.