LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Szakiskola, szakma

Szakiskola, szakma 8 éve 5 hónapja #41923

• Zsuzsi
  • Zsuzsi profilkép
  • Nem elérhető
Sziasztok!

Gyermekem 15 éves, szegregált iskolában végzi a 7. évfolyamot.
Jó verbalitású, enyhe fokban értelmileg is érintett autizmussal élő lányka. Bár még van 1 tanévünk, szeretnénk a továbbtanulással kapcsolatban informálódni, mert nincs sok rálátásunk erre a területre.
Szeretnénk elmenni, megnézni, "megtapasztalni", hogy vajon tényleg szívesen tevékenykedne-e a választott részképesítéssel / szakmával? És vajon van-e munkahelyi kereslet az adott képesítésre? Van-e lehetősége arra, hogy a tanult munkafolyamatokat / szakmát majdani munkájaként valahol kamatoztassa?
Szakiskolai (speciális szakiskolai) oktatás érdekelne valahol Budapest és Heves megye környékén - mi Heves megyében lakunk.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szakiskola, szakma 8 éve 5 hónapja #41926

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Szia Zsuzsi!

Nekem kisebb a gyerekem, úgyhogy ebben nem tudok segíteni, az az egy ötletem van, hogy kérdezd meg Alajost ( alajos.hu/ ). Az ő lánya már felnőtt, sikeresen szakmát szerzett és dolgozik is benne.

Szakiskola, szakma 8 éve 5 hónapja #41945

• Aspie
  • Aspie profilkép
  • Nem elérhető
Szia Zsuzsi!

Itt egy iskola, ahol speciális szakiskolai képzést is hirdetnek és novemberben lesz nyílt nap.
www.addeturiskola.hu/
Oldalmegjelenítési idő: 0.114 másodperc