LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Üdvözlünk a portálon!

Szeretettel üdvözlünk portálunkon!

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk.

Autizmussal élő gyermeket nevelő szülőként ezt a portált azzal a céllal hoztuk létre, hogy információkat nyújtsunk érintett szülőtársainknak és autizmussal élő felnőtteknek, könnyebbé tegyük a mindennapokat, segítsük egymást a nehézségekben.  Számítunk a hozzánk hasonló szülők interaktív közreműködésére portálunk működtetésében, amelyet minden anyagi támogatás nélkül indítottunk el.

Ha a gyermeked, családtagod révén érint az autizmus:
 
Jó helyen jársz, rengeteg segítséget fogsz találni és csatlakozhatsz fórumunkhoz, ahol nem csak a konkrét problémákban segítünk, hanem a gondolataidat is megoszthatod velünk. Barátságos, kedves anyukák-apukák vagyunk. :)
Itt találsz egy összefoglalót a kezdeti lehetőségeidről, teendőidről. Olvasd át alaposan és kérdezz, ha valami nem világos!

Ha gyógypedagógus vagy:

Tájékozódni szeretnél az autizmusról, ennek nagyon örülünk. Olvasd el összefoglalónkat a legfontosabb tudnivalókról! 
 
Ha közvetlenül nem érint az autizmus, de érdekel a téma, például mert a gyermeked egyik osztálytársa, a szomszédod, vagy a barátnőd gyermeke autizmussal él:
 
Köszönjük, hogy nyitott vagy és segíteni szeretnél. Ebben a cikkben elmondjuk, hogyan tudsz együttműködni autizmussal élő személyekkel és családjaikkal.