Igazából nem is tudom, hogy miért jelölték ki. Folyamatosan cseszegettük őket, bejártunk a Dohány utcába. Aztán az egyik napi látogatásomkor, egyszer csak azt mondták, hogy jó, megírják. Kerítettek valakit, ott helyben megírta, ennyi. Lehet, hogy rá se kerestek a sulira, csak gondolták egyszerűbb , nem tudom. Abszurd, de simán el tudom képzelni.
Falmászás:
Voltunk egy szülinapi zsúron, amit az újpesti bigwall-ban tartottak, és M-nak annyira bejött (+ kiderült, hogy tériszonya sincs 30m magasban sem), hogy rácsaptam. Olyan béna a sportokban, hogy mindenre rá kell ugrani, amihez van kedve

Egyébként ugye katasztrófa a mozgáskoordinációja, és a falmászás elképesztően fejlesztő hatású (utána is olvastam:). Szerintem jót tesz neki, kellemesen keményen le is fárasztja fizikailag, ami szerintem tök jó egy egész napos üldögélés után, ha ügyesedik is, az külön jó.
Egy gyógypedagógusként is dolgozó edző tartja, nagyon aranyos, türelmes, pedig azért pl. a fiamat röhögés nélkül megnézni, amint fekvőtámaszt próbál csinálni nagyon kemény feladat. (istenem, csak ide ne tévedjen véletlenül Marci egyszer

).
Nagyon ajánlom másnak is, egy próbát megér: a születésnapon a bigwall-ban voltunk Újpesten (Újpest Városkapuhoz közel), ott brutál magas pályák is vannak; a Spider-be járunk edzésre a Tímár utcai HÉV megálló közelébe.