LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Kedves leendő partnerünk!

Köszönjük érdeklődését az Autizmus szolgáltatáskereső iránt! Bízunk benne, hogy kellő információval tudunk itt szolgálni, igyekeztünk a leggyakrabban felmerülő kérdésekre választ adni.

Mi is ez az autizmus szolgáltatáskereső?
Röviden: egy hely, ahol az autizmussal élő gyerekek szülei területileg vagy szolgáltatói kategóriákra szűrve néhány kattintással megtalálhatják a számukra legalkalmasabb fejlesztőket, pedagógusokat, diagnosztizáló helyeket, egészségügyi ellátóhelyeket vagy akár sportolási és egyéb szabadidős lehetőségeket. Így a szülők hamarabb, kisebb energia ráfordításával juthatnak el a megfelelő helyekre ezáltal az autista gyermek gyorsabban megkapja a neki szükséges ellátást.

Autizmus szolgáltatáskereső - ahol a szülők megtalálják, autista gyermeküknek mire van szüksége

Miért jött létre a szolgáltatáskereső?
Azért, mert ugyan egyre több fejlesztő hely és olyan szolgáltatás létezik, ahol autista gyermekekkel is foglalkoznak, de megtalálni a megfelelőt továbbra is nagyon nehéz a szülői visszajelzések alapján.

Kiket keresnek leginkább a szülők ebben a keresőben?
Elsősorban diagnosztizáló helyeket, egyéni- és kis csoportos fejlesztőket illetve egészségügyi szolgáltatókat, de szeretnénk, ha ugyanitt mozgásfejlesztők, logopédusok is megtalálhatók lennének.

Autizmus diagnosztika keresés | autista fejlesztés kereső |

Ha gyógypedagógus vagyok és mondjuk vállalkozó, érdemes nekem itt megjelennem? Ez nem ugyanolyan, mint a sárga oldalak?
Az autista gyermeket nevelő szülők viszonylag ritkán keresnek autizmussal kapcsolatos szolgáltatást a különféle szaknévsorokban (hiszen ott nem találnak semmi ilyesmit). Az auti.hu portál 2011 óta működik, a regisztrált felhasználóink száma meghaladja a 6 ezer főt, a havi látogatószám (mely jellemzően csak szülőkből és autizmussal foglalkozó szakemberből áll) átlagosan 10 ezer egyedi megtekintés, Facebook oldalunk követőinek száma kb. 4000 fő.

Mennyibe kerül a megjelenés?
A hirdetés megjelentetésének díja 30 napra 14.000,- Ft/hó, 90 napra 12.000,- Ft/hó, 180 napra 11.000,- Ft/hó, 365 napra pedig 10.000,- Ft/hó. A részletes árjegyzék az ÁSZF-ben megtekinthető.

Lehet valamilyen kedvezményt kapni az árakból?
Az árak így is kedvezőek pl. éves előfizetés esetén 40% a havidíj kedvezmény. Viszont azon hűséges partnereink részére, akik az autishop.hu webáruházunkban már vásároltak autizmussal kapcsolatos szakirodalmat illetve fejlesztő eszközöket és játékokat, fel tudjuk ajánlani, hogy éves (2020-as) vásárlásaik összértékének felét, de legfeljebb 50.000,- Ft-ot az éves díjból jóváírunk!

Ez így jól hangzik, mi a teendő, ha hirdetni szeretnék?
A szolgáltatói megjelenés egy egyszerű regisztrációval kezdeményezhető https://auti.hu/szolgaltatoi-regisztracio (ez nem azonos a szülőknek szóló regisztrációval), majd aktivált ügyfélfiókjába belépve saját maga elkészítheti hirdetését a leginkább megfelelő szolgáltatói kategóriában.

Van másféle hirdetési lehetőség is? Egy portálon szokott lenni...
Igen, a leglátogatottabb oldalainkon (pl. óvoda-iskola kereső, fórum, hasznos tanácsok) van lehetőség figyelemfelkeltő banner elhelyezésére, ezek lehetőségeiről és díjairól a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tud további tájékoztatást kérni.

További felmerülő kérdéseiket a fenti e-mail címre várjuk. Reméljük, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük, oldalainkhoz pedig jó böngészést kívánunk!

Az auti.hu csapata