LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

Az autizmussal élő gyermekek fejlesztésében és a velük folytatott kommunikációban nagy segítséget jelentenek a vizuális segítségek. A Mayer-Johnson amerikai cég erre a problémára dolgozta ki a Boardmaker programcsaládot, amely segítségével könnyebben tudunk napirendet, PECS-et, folyamatábrákat, stb. készíteni, mint egy egyszerű szerkesztőprogrammal. A program képanyaga bővíthető az internetről leszedett, vagy saját készítésű képekkel és viszonylag könnyen szerkeszthető.

A vizuális eszközök elkészítéséhez és bevezetéséhez eleinte gyógypedagógus irányítására van szükség, de ha már van gyakorlatunk, önállóan is bővíthetjük a készletet.

A Boardmaker 30 napos, ingyenes próbaverziójában kipróbálhatjuk a lehetőségeket.  A programban a magyar nyelv is benne van!

Amennyiben már rendelkezünk kész anyagokkal, a Boardmaker Online közösségi oldalon megoszthatjuk egymással.

alt

Sajnos az oldalnak egyelőre magyar nyelvű verziója nincs.  A Boardmaker Online közösségi funkciója ingyenes!

 

Az alábbiakban részletezzük, hogyan lehet az auti csoporthoz csatlakozni. Kattints a "tovább" gombra, vagy a cikk címére.

Bővebben...