LOGIN
Regisztráció
Avatar
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó

A fórumot mindenki a maga felelősségére használhatja.
 
A fórumon tilos politikai közízlést sértő megjegyzéseket tenni, durva szavakat használni, ha ilyen mégis előfordul, a hozzászólást értesítés nélkül töröljük, és írója figyelmeztetésben részesül.
 
Ha a fórumozó a moderátor többszöri kérésénk sem tesz eleget, regisztrációját töröljük.
 
A fórumra tilos személyiségi - valamint közösségi jogokat sértő megjegyzéseket írni.
 
A fórumon tilos bármilyen formában a másik provokálása, sértegetése, fenyegetése, valamint tilos az agresszív, félelem- és gyűlöletkeltő magatartás.
 
Egy ember csak egy felhasználónévvel lehet a fórumon, amennyiben több felhasználó nevet használ, valamennyi regisztrációját töröljük!

Kérjük valódi név és e-mail cím megadását a regisztrációhoz. A felhasználónév továbbra is tetszőlegesen választható.

Akinek a fiókja felfüggesztésre került, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kérheti az aktiválást.

A megadott neveket és e-mail címeket semmilyen célból nem adjuk ki illetékteleneknek.

A fórum több topikból (témából) áll, mindenkit megkérünk, hogy mondanivalóját az annak megfelelő topikba írja. 
 
A fórumhozzászólásokban nem szerepelhet olyan tartalom, amelyet a hozzászóló a későbbiekben töröltetni akar. Nem szerepeltethető e-mail cím, telefonszám, egyéb adat. Érzékeny témák utólagos törlése sem lehetséges, az ilyen témákat privát levélben javasoljuk intézni a fórumtagokkal. A fórum üzemeltetője privát segítségkérésekre -amelyek nem az auti.hu oldal, az auti.hu fórum, vagy a shop működésével kapcsolatosak- kapacitás hiányában nem tud válaszolni.
 
A kifogásolható hozzászólások törlésének kérését  a "jelentem" gomb használatával lehet jelezni, ill. az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött levélben kérhető törlés, a kifogásolt hozzászólás linkjével és számával.
 
A fórumon tilos bárminemű cég, termék, weboldal direkt illetve burkolt reklámozása. 
 
Adatvédelmi törvényt sértő hozzászólásokat töröljük.
 
A fórumon tilos a torrentek, illegális letöltő oldalak linkjének megosztása, illegális, a szerzői jogot sértő tartalmak felajánlása és kérése, beleértve könyvek scannelt és fotózott verzióit. Aki felajánlja a fórumon szerzői jogot sértő tartalom megosztását, annak a regisztrációját töröljük.