Sziasztok, nem volt idöm írni.
SZANYA, kérdezni is akartam, miért nem jártok még oviba, de most értem, basszus mi minden van még elöttünk...
1 évvel biztosan meghosszabbítom a Gyest, az ovi jövő szeptembertől lenne aktuális így, most sehova nem veszik be, de nem baj, most tanuljuk a pecset... de! már addig is szeretnék valami rendszeres gyerekközösségbe menni vele. Ma azt mondta Solt Anna jobb bármilyen gyerekközösség, mint a semmilyen!!!!
Egyébként a héten csak 2 szabad délelöttünk maradt, mert a többin fejlesztésre viszem, csak apa bírja anyagilag , mert bizony egyet sem kapunk ingyé

Én csak 1-2 óra maszekmunkát tudok végezni mindemellett.
Ma volt megint szülőtréning. Végre Solt Annával pecs és még most elküldtem az időpontkérést az egyéni találkozóra.
Mivel június óta várok erre a tréningre be kell valljam én minden követ megmozgattam, hogy a pecset legalább én elsajátítsam. Már volt kinn háznál az elmúlt hetekben igencsak szép összegért egy delejes fejlesztő. Azóta a cumisüveget és egy nasit állandóan kiragasztva tartunk a falon és azt szépen hozza és kéri (azaz átadja), de ma este újból végigjátszottuk a férjemmel az ölemben a gyerek, szó nélkül ha nyújtja a kért tárgyat kapja a nasit, aztán már mondtam hozzá, h műzlit. Minden egyes alkalommal mikor nyújtotta a műzlit, én pedig kimondtam, hatalmas kacarászásba kezdett. A tréning után minden egyes mozdulat még több pedagógiával telt meg.
Egyszerüen nem tudom megköszönni, hogy EDINÁNAK, h hallottam erről a módszerröl, bár még csak most kezdjük, nagyon bízom a beszédbeindító hatásában.
SZANYA, köszönöm a fórumot, h megoszthatjuk a tapasztalatokat és ennyi hasznos infót braksz egy helyre.