Hevi: Üdv itt.

Az elrejtést úgy kell csinálni, hogy a megírt szöveget kijelölöd, és akkor kattintasz az ölelésre. Csak a két zárójel közti rész lesz elrejtve. Utólag lehet szerkeszteni az írásodon, akkor is lehet rejteni. Érdemes, ha a mail címedet nem akarod kint hagyni közszemlére.
Szabályoldalak: Én átküldöm, ami nekünk van, de hangsúlyozom, hogy csak mintának. Ezeket nagyon a gyerekre kell szabni, mert hiába van nekem olyan szabályoldalam, hogy ha ki akarsz menni inni a csaphoz, akkor szólni kell az óvónéninek, ha a fiad nem beszél. Akkor a szabályoldalt át kell szerkeszteni arra, hogy adni kell az óvónéninek a megfelelő pecs kártyát. Vagy hogy nem a nadrágban tartjuk a kezünket, ha a te fiadnak ez nem gond, akkor nem kell ilyen oldalt mutatni neki. Persze van pár, amit univerzálisan is lehet használni, de szerintem ebből van a kevesebb. (ha a tanulásos részben pl az iskola fotója benne van, akkor máris alakítani kell majd).
Mintának azonban szívesen elküldöm, hogy lásd, hogyan épül fel egy ilyen oldal. Nem kell nyomtatni, nem kell speciális program az elkészítéshez. (Ha van, akkor hajrá, de amiatt nem kell fennakadni, ha nincs). Nyugodtan lehet rajzolni is ezeket, színessel kiszínezni és kész is.