Marco, köszönöm én is ezt a részletes leírást az iskoláról!
Labolen, Marco örülök, hogy ennyire jól indult az év és beváltotta a hozzá fűzött reményeket és hogy M és L ilyen szépen teljesítenek.
Andesznek nagyon örülök, már Cs néni is odaszólt nekem a minap, hogy egy ismerősöm jön ám hozzájuk, tudok e én róla. Kár hogy ,,csak" a szomszéd csoportba jön, de így is lesz rá esély hogy találkoznak:)
Bundáskenyér, remélem Nektek is sikerül elérni a tisztességes integrációt!
Felnézek Rád a jogi küzdelmekért, nekem ez nem menne.
Nálunk, bár nem iskolakezdés, csak egy újabb ovis évkezdésünk volt, ugyancsak minden nagyon biztató. Végre egyre több infó jön haza G-től, a gyerek maga elmondja kivel játszott, mit csinált. Nagyon dicsérik az óvónők, sokkal beszédesebb mint tavaly volt.
Ráadásul megismertem az új utazó gyógypedagógust is, beszéltünk majdnem 1 óát. Még csak csoportban figyelte meg a fiamat, de arról viszont nagyon pozitív dolgokat mesélt. Játszik a gyerekekkel, többekkel is. Igaz nem tartanak ezek a játékok túl sokáig, de kölcsönös az érdeklődés, G is közelít, szól hozzájuk és a csoporttársak is keresik a társaságát, játszanának vele. Szerintem ez tavaly nem így volt, félénkebb, zárkózottabb volt G. A csoportfoglalkozásokba most már simán bevonható, ha hívja a gyerekeket az óvónő, G is megy szépen, őt nem kell külön felszólítani.
Ez sem volt így tavaly, asszisztensnek külön figyelmeztetnie kellett számtalanszor, hogy nézze csak meg a napirenden most az következik.