LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35663

• April
  • April profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35665

• boris
  • boris profilkép
  • Nem elérhető
Gratula Lebolenéknak, olyan jó, amikor valaki végre helyre kerül a sok keresés után. :woohoo:
Amúgy milyen volt a próbehét? Nekem azt mondta a helyettes, hogy mire oda megy a gyerek előtte egy kis csapat vizsgálgatja, gondolom pszicológus, gyógyped.?

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35666

• Szanya1
  • Szanya1 profilkép
  • Nem elérhető
  • admin
Labolen, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35668

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Suli részletek: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35669

• agiviki
  • agiviki profilkép
  • Nem elérhető
Labolen, most olvasom. Szívből gratulálok! :) Azért nem semmi amit utána kellett járnotok, szuper hogy sikerült :)

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35672

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Labolen:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35680

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Köszi mindenkinek. :) Most pihenünk, mert tényleg húzós volt ez a rengeteg idegeskedés. De még nem vagyunk a végén. Kell egy befogadó, egy IQ teszt az AA-tól és egy bizottsági mizéria, ahol majd kijelölik a sulit. Na akkor fogok igazán megnyugodni. Most csak kicsit pihenünk a nehéz úton. De azt hiszem a nehezén túl vagyunk. :) Erre az évre... :D

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35681

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Labolen:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35688

• boris
  • boris profilkép
  • Nem elérhető
Miri, köszi a priviket, küldtem neked, azokat nem kapod meg, lehet?

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35698

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Miri: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35749

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Borisviros, tegnap megkaptam.

Labolen:

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35786

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Labolen,
gratulálok nektek!
Tényleg jó az is azért, hogy látták, hogy lehet probléma, mégsem visszakoztak, szerintem nyugodt lehetsz, jó helyetek lesz :) !

Nahát, eljött az idő, mikor mi is aktuális topiknak tekinthetjük ezt az iskolakezdőset :unsure: .

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35793

• Cheshire
  • Cheshire profilkép
Labolen,

Lucy,
teljesen átérzem a félelmeidet. Pláne neked sokkal kevesebb lehetőséged van, mint pl.nekem - és én is félek, illetve féltem Á.-t.

Ma megyünk az első lehetséges suliba, kölcsönösen felmérni egymást a tanítókkal.... nem mondom, hogy nincs ott az a zabszem... :unsure:

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35794

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Miri: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35799

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Lucy:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Cheshire: írd majd le mik voltak a tapasztalataid és, hogy melyik suliról van szó!

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35805

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Süni,
hát, nagyon tartok az egésztől.
Ráasásul: voltam H. egyik fejlesztőjénél, aki azt mondta, ő járt abban a suliban, ami a szomszédban van és nem csak sporttagozatos osztályok vannak, hanem másik is, sőt, ha lesz elég jelentkező, akár 3 osztály is indulna 15-17 fővel.
Nekünk akár az emelt angolos is menne szerintem a jelenlegi állás szerint, aztán később nem tudom, mi lesz majd.
A kiszemelt körzetesben meg már kételkedem is, az iskolaotthonos rendszer miatt.
Akinek ilyenben tanul a gyereke, nem nagyon fárasztó ez egy autinak?
Ettől én azért tartok. Ráadásul ha a tanító néni olyan, hogy nem strukturálja a szabadidőt, abból is gondok lehetnek, nem? Hiában van váltva tanulás és szabadidő...Nem tudom :woohoo: .
Megmondom őszintén, tanácstalan vagyok. Eddig csak az iskolaotthonos előnyeit hallottam, most meg... Lehet, mégsem olyan jó?

Ráadásul hétfőn bizottság... azt mondta ez a fejlesztő, hogy a Wechsler-féle teszt megy már a Budapest-Binet helyett... az jól ment 3 éve.
Hát, az biztos, ha olyan drasztikus eredmény jönne ki, azt nem írom alá...
3 éve volt 109, most csak nem hozzák ki 70 alá :blink: ???

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35807

• Cheshire
  • Cheshire profilkép

Valakinek van bármi ismerete a Gyermekhát Árpád úti részlegéről? A Cházár-ban betelt az első osztály, de az Árpádban még lenne hely. Innen viszont egyetlen véleményt találtam a neten, elég lesújtót... jó lenne, ha valaki ezt meg tudná erősíteni/cáfolni.
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35808

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Chesire: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35821

• Cheshire
  • Cheshire profilkép

Válasz: Iskolakezdés 10 éve 1 hónapja #35822

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Cheshire,
ez hogy megy, hogy már befogadó kell az iskolaérettségihez?
Mi most megyünk hétfőn, de azt mondták, a törvény április 30-at jelölte meg határidőnek, addig utólag bevihetem a befogadót és adnak kijelölőt soron kívül.
Sok helyen még csak most jönnek a nyílt napok...

Ti iskolaotthonos vagy hagyományos beosztású napirendes suliban gondolkodtok (délelőtt órák, ebéd, du. haza vagy napközi)?
Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc