Lucy:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Szanya: Két osztály megy párhuzamosan, ezért gondolom úgy csinálják, hogy egyszer az egyik csapatnak magyaráznak, addig a másik valamit számol, aztán a másiknak mondják, hogy mi a feladat. És mivel mindenkihez egyenként oda kell menni, ezért gondolom vannak üresjáratok is. 45 percig tart az óra, de nem olyan állandó és intenzív, mikor csak egy gyerekre kell figyelni. Nem tudom, mennyit haladnak, sose néztem így össze, mert nem kapom meg nap végén a füzeteket. Fölösleges, bent megírják a leckét, hétvégére kapom meg, ami kell. De gondolom két oldal matekból, vagy ha nehezebb a példa, akkor kevesebb. Meg van házi mindig, szóval délután is kicsit belefognak még. Valamikor ugye olvasás is van, írás, azt már el sem tudom képzelni, hogy hogy passzolják össze a két osztállyal. Azt hiszem ének, rajz, technika, tesi az mindenkinek együtt megy, ott nincs kettévéve az osztály.
Nem tudom, nem voltam bent nyílt órán, illetve nyílt óra a kezdőkör volt, meg egy tesi. Nem tudnak úgy tanulni, ha bent van 15 felnőtt, szóval emiatt nem láttam még ebbe bele. De mikor mondjuk kettőkor benézek, akkor óra van még és mindenki ül a padjánál, dolgozik.
Az tuti, hogy volt olyan, mikor mesélték, hogy L. nagyon nézelődött, nem dolgozott önállóan, akkor őt előrébb vitték padostul, vagy befordították a szekrénynek. Elsőben meg állandóan mászkált, mert annyira érdekelte, hogy mit tanulnak a másodikosok.

Basszus, akkor még a szorzótáblát is megtanulta, azóta elfelejtette már, de akkor tudta.

Most már nem mászkál, megtanulta, hogy ülni kell.