LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26046

szia, hát egyszerűen és nagyszerűen. terhes voltam, márciusra vártuk a kistesót, de előtte januárban vidékre költöztünk, ahol én előtte végigjártam a lehetőségeket és jelentkeztem egy integráló oviba. az igazgató asszony, akit mindenki dicsér szavahihetősége, becsületessége miatt, azt ígérte januárban, hogy ha xy elmegy, akkor majd az én kisfiam jöhet a helyére a 2013 as tanévben....várólista első helye. éljen. egész nyáron izgalom, hogy mi lesz, na kisfiú elmegy, jöhet az enyém a helyére. öröm. augusztus 23-án felhívtam, hogy mikor, hogyan mehetünk, meg a körzetes ovit lemondom, ne hülyítsem őket feleslegesen, mert megígértem nekik, erre kiderült, hogy valaki mást vett fel. mert ezren, de úgy higgyem el..meg fentről, meg hivatalból, meg nem is vagyunk körzetesek, meg mit tudom én. köpni nyelni sem tudtam. azóta sem egyébként. azt mondta,hogy ne aggódjak, majd a 2014-es tanévben mehet, mert ketten is elmennek, höhh. Ceglédi Bizottságtól felhívtuk, hogy akkor mehet-e oda, befogadó nyilatkozat, stb. á - ááá, szó se lehet róla, ő ezt nem mondta, mert tele van, ezer évre előre. na ez. röviden.
most meg,hogy meg van a várva várt bizottsági papír nincs specifikus gyógyped. a környéken, nemhogy utazó, meg egymi, meg mi? a körzetes ovi kezd kétségbe esni, hogy 3 gyereknek számít? hogy kell spec. fejlesztő, de honna? szerezzek egyet már!
az egymi meg közölte, hogy de értsem meg, összesen 1, azaz 1 alkalmazottat sikerült beszerezni szeptember óta, aki meg nem tud 350 gyereket ellátni. Röhej az egész. álca, vagy mi. egymi.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26049

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
boris: sajnos neked is meglett az a tanulópénz, hogy csak hitegettek. Egyébként szemétségnek tartom a részéről. Manapság már az adott szó nem sokat ér, mindent le kell íratni. Mi is az integráló óvodába kaptunk anno nagy nehezen egy szomatopedagógust, ő kedves aranyos volt csak éppen ő maga is megmondta, hogy az óvodába autik vannak zömmel integrálva nem ő kéne. A gyp.is addigra sikerült elérni mire a gyereket elhoztam és, mert összefogtunk auti. szülők az alapítóból is kivették az autizmus (nincsenek ekkora teherre felkészülve. A mi gyerekeink máshogy vannak beidegelve :angry:)

Most, hogy átalakítottak mindent, hogy kinek-mit kell biztosítani, hogyan kell kérni csak telik az idő és nem nagyon történik semmi, ha az ember lánya nem megy érdeklődni, mint egy bumeráng.
Kívánom, hogy azért meglegyen az óvoda és a 2,5 évben még történjen fejlesztés is.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26056

• Tulpi
  • Tulpi profilkép
Jó reggelt!

Sajnos, még nem jött össze az óvoda, az iskolakezdés sem aktuális téma, de arra gondoltam, megosztom veletek ezt az információt, hátha jól jön.

aosz.hu/index.php/animatoraink

További szép napot!

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26073

Normál általános iskolákban is vannak várólisáták? Nem hiszem.
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26076

Oda nincsen. Nálunk itt több integráló is van a kerületben, egyikbe se vagyunk szorosan véve körzetesek és már pattintanak is le ezzel a szöveggel ("és különben is messze lenne maguknak"). Ettől függetlenül nyilván ha olyan szinten lenne, be lehetne nyomatni a tanker. vezetővel, csak az a gond, hogy pl. abban a suliban, amit hívtam, már 2 lesz egy osztályban (a saját körzetből). Ezt a helyzetet már eleve nem fogják tudni kezelni. Tehát kezdeményeznem kellene a körzetes iskolánk alapító okirat módosítását, amit valószínűleg meg is csinálnának, de plusz embert nem adnának mellé. Vagy benyomnák valahova harmadiknak.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 2 hónapja #26119

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
atlatszooktatas.cink.hu/anyu-menjunk-el-...-es-oktata-782828300

Iskolai nyílt nap:http://www.hegyhatiskola.hu/index.php/hirek/113-beiskolazas-2014-15-os-tanev-altalanos-iskola

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27352

• April
  • April profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27353

• April
  • April profilkép
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27354

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
April, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27355

April, abszolút egyetértek Kimnivel, pontosan így van, ahogy írja.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27356

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
April,

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27357

• April
  • April profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27358

• April
  • April profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27359

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
April, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27360

• April
  • April profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27361

• April
  • April profilkép

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27362

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27363

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
April beküldte:

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27364

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
April

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 1 hónapja #27365

• April
  • April profilkép
Oldalmegjelenítési idő: 0.195 másodperc