szia, hát egyszerűen és nagyszerűen. terhes voltam, márciusra vártuk a kistesót, de előtte januárban vidékre költöztünk, ahol én előtte végigjártam a lehetőségeket és jelentkeztem egy integráló oviba. az igazgató asszony, akit mindenki dicsér szavahihetősége, becsületessége miatt, azt ígérte januárban, hogy ha xy elmegy, akkor majd az én kisfiam jöhet a helyére a 2013 as tanévben....várólista első helye. éljen. egész nyáron izgalom, hogy mi lesz, na kisfiú elmegy, jöhet az enyém a helyére. öröm. augusztus 23-án felhívtam, hogy mikor, hogyan mehetünk, meg a körzetes ovit lemondom, ne hülyítsem őket feleslegesen, mert megígértem nekik, erre kiderült, hogy valaki mást vett fel. mert ezren, de úgy higgyem el..meg fentről, meg hivatalból, meg nem is vagyunk körzetesek, meg mit tudom én. köpni nyelni sem tudtam. azóta sem egyébként. azt mondta,hogy ne aggódjak, majd a 2014-es tanévben mehet, mert ketten is elmennek, höhh. Ceglédi Bizottságtól felhívtuk, hogy akkor mehet-e oda, befogadó nyilatkozat, stb. á - ááá, szó se lehet róla, ő ezt nem mondta, mert tele van, ezer évre előre. na ez. röviden.
most meg,hogy meg van a várva várt bizottsági papír nincs specifikus gyógyped. a környéken, nemhogy utazó, meg egymi, meg mi? a körzetes ovi kezd kétségbe esni, hogy 3 gyereknek számít? hogy kell spec. fejlesztő, de honna? szerezzek egyet már!
az egymi meg közölte, hogy de értsem meg, összesen 1, azaz 1 alkalmazottat sikerült beszerezni szeptember óta, aki meg nem tud 350 gyereket ellátni. Röhej az egész. álca, vagy mi. egymi.