Ez is nevtantól függ, a mienkben heti kettőt adnak, ha jól rémlik. De más terápiát is javasolhatnak, ha az auti gyerekkel nem is de a másikkal már igenis foglalkozzanak! Én is fogom vinni a lányomat hozzájuk, szerintem ki kell használni, ha van lehetőség, ahhoz meg előbb érdeklődni kell.
Én nem is a tornát vagy a fejlesztést mondtam, hogy csináld, de van egy csomó olyan kis játék, ami fejleszti ezeket a részképességeket. Legalább tudd, hogy ha memóriázol, akkor az jó, de pl a tűz-víz-repülő játék, amit szintén szoktak szeretni, az keresztcsatornás fejlesztés, egy varázskosaras játék szintén az, és egy sima kincskeresős játékot is meg tudsz úgy variálni, hogy irányokat gyakoroltok, és nem a hideg-meleget nyomatod, hanem lépj előre kettőt, kicsit balra, annál lentebb nézz... Szerintem ez is olyan kategória, amit nem elég heti egyszer fejleszteni. És nem azt gondolom, hogy ülj le vele feladatlapozni, hanem tényleg labdázni meg ilyesmi. (labdával is van figyelemfejlesztő játék, ha azt mondod pong, miközben dobod, akkor el kell kapni, ha azt, hogy ping, akkor hagyni kell leesni. És milyen mókás az egész, mert ő is mondhatja, mikor visszadobja neked.

)