LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Óvoda, iskola

Téma: Iskolakezdés

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17144

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Pár szóban arról, hogyan állunk:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17145

Labolen, ez már teljesen Kafkai. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17146

Labolen, ez elképesztően katasztrófa, tényleg nem is lehet rá mit írni.. Nagyon remélem, hogy az 'utolsó lehetőség' bejön..

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17147

• Lucy
  • Lucy profilkép
  • Nem elérhető
Labolen,

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17149

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Kösz az együttérzést.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17151

A maradék hajam is égnek áll Labolen!

Már most kötöm fel a gatyámat, veszem elő a páncélomat és a tankomat, hogy jövő szeptemberben legyen iskolája a fiamnak.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17152

Hát, Labolen, ez katasztrófa, de remélem azért csak sikerül bejutni a megfelelő iskolába. A baj, hogy folyton csak reménykednünk kell ... :(
Családunk: apa, anya, három gyerkőc és két kandúrka
Családi szóvivő: anya azaz én ;)

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17157

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Labolen:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17160

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Süni: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17162

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Én is írtam!

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17177

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Labolen:

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17179

AOSZ: FELHÍVÁS

XI. kerületi szülőmozgalom integráló osztály indítására

Budapest XI. kerületében hosszú évek óta nincs olyan állami fenntartású integráló iskola, mely Asperger-szindrómás gyermekek oktatását és fejlesztését magára vállalná. A méltatlan helyzet a gyermekek jogait sérti, és a családok életét igen nagymértékben nehezíti.

A kerületben szülőmozgalom indult, hogy e gyermekek speciális igényeit figyelembe vevő, normál tantervvel működő, kis létszámú integráló osztály indulhasson a közeljövőben. Mindez az érintett szülők összefogása nélkül nem valósulhat meg.

Kérjük, hogy további információkkal kapcsolatban keressék Horváth Ágnest (0620-823-2099, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17185

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Labolen: mi sem vittünk befogadó nyilatkozatot a beiskolázási bizottsági vizsgálatra, így az a mondat került be, hogy az intézmény kiválasztásához a jegyző segítségét kérik :woohoo: . Még most is jót röhögök ezen! Mi viszont nem kaptunk határidőt a befogadó leadásához, úgy mint Miriék. A vizsgálat március elején volt, én áprilisban beszéltem a sulival, ahol szóban közölték, hogy felveszik. Májusban volt a nyílt nap, próba nap, az után iratkoztunk be és ekkor történt meg a bizottság részéről a hivatalos az intézmény kijelölés, június 4.-én! Az utolsó utáni pillanatban! Ha ez a suli elutasít, utána fogalmam sincs, hogy hová mentünk volna.

Válasz: Iskolakezdés 12 éve 1 hónapja #17186

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Köszi mindenkinek!

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18025

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Ma volt a beiratkozás, meg még holnap lesz. Sikerült mindenkinek valami helyet találni, aki akart?
Hogyan intéződtek a dolgok nálatok, akik szintén ősszel kezdik a sulit? Nem volt kavarodás?
Csak mert nálunk volt egy kicsi. :huh:

És akik oviban maradnak? Nektek kellett menni beiratkozni?

Amúgy minden mászkálás ellenére én már örülök, hogy valahol bent vagyunk biztosan. :) Bár tankönyvekről még nem volt szó, és a diákigazolványt sem mondták, hogy meg kéne igényelnem. Ezekről majd holnap kérdezek, mert ugye megyek megint, beviszem a papírt, amit kaptam.

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18026

• Edina 21
  • Edina 21 profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiam 13éves,Lányom 17 éves
Labolen.

Tankönyvek ingyen járnak az iskola intézi .
Diák igazolványt , nem kellet kiváltani mert van a MÁK. kártya .
Nem tudok róla, hogy ezek változtak .

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18027

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Edina, köszi! Akkor nyugodtabban fekszem le. :)

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18038

x

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18039

Mi is beíratkoztunk a Heurékába. Hittan/erkölcstan kérdés nem merül fel, mert automatice erkölcstan lesz mindenkinek - hitoktatók voltak már korábban 1-2 egyháztól , de állítólag nem igazán bírtak a gyerekekkel, külön pedagógust meg a suli nem tud delegálni:)
Némi probléma nálunk is volt: a H szerint csak egy igazolást kellene leadni a helyileg illetékes suliba, az itteni suliban meg úgy tudják ,hogy tajszámtól kezdve az anyakönyvi kivonaton át mindent meg kéne kapniuk, gyakorlatilag technikailag oda is be kéne íratni...

Válasz: Iskolakezdés 11 éve 11 hónapja #18040

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Marco: akkor ez két új variáció, hogy mit kell a körzetes suliban leadni. Minket elküldtek, hogy nekik semmi sem kell. Úgy mentem vissza, hogy legalább valami papírt adjanak arról, hogy én megpróbáltam náluk jelezni, hogy nem oda megy a fiam. Végül adtak valamit, ma bevittem a Szellőbe, de nem ez kellett volna nekik. Innentől kezdve én nem tudok tenni semmit. Majd valahogy elintézik a felsőbb szervek. Nekem van papírom arról, hogy én megpróbáltam.

Oldalmegjelenítési idő: 0.181 másodperc