LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12349

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Szanya, Sephora! Jobbulást a gyerekeknek!

Labolen!

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12350

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Manka, köszi az együttérzést! Meséltem már neked a nagyfiam óvónőjéről, hát tulajdonképpen nem kellett volna, hogy ez meglepjen tőle... az egy nagyon rossz csoport sajnos. A ti óvónénijeiteket mindenki dicséri különben! Meg az a másik épület tényleg jobb mindenkinek (a kicsi), ahová ti is jártok.

Miri, ezek szerint már jártok az EMÚba! Szuper! Remélem, hamar meglesz, melyik csoportba kerültök!
Nálunk meg érdekes, hogy ilyen programokra a fiam tök lelkes, aztán ott helyben jön rá, hogy ő ezt nem kedveli és haza akar menni.

Szanya, ha a vírusra allergiás a fiad, akkor nyilván kb 1 hét, mire a pöttyök is eltűnnek - nekem így lenne logikus. Meg a takony is :) Jobbulást neki!!!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12351

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Champ, megváltoztattam az avatárt!

A fiam sem egy nagy rajzoló, sajnos sosem szeretett rajzolni és még most sem. Szerencsére az iskolában már egy jó ideje hetente egyszer kell rajzolniuk egy élményt, és azt megcsinálja, mert ugye csak akkor jár neki a mosolygós fej. A fiam specialitása a szemüveges macska, és ha embert kéne rajzolnia, akkor is inkább macskát rajzol helyette... Már előfordult többször :silly:

Most vasárnap elmentünk a macskakiállításra, és mondhatom nagyon büszke voltam Á.-ra, mert hajlandó volt egy csomó feladatot végigcsinálni, csak azért, hogy kigyűljenek a bélyegek és azt beválthassuk valami alutasakos Whiskas finomságra a cicánknak :) .
És alig várta, hogy hazaérjünk, hogy oda tudja adni a cicának.
Egyébként nagyon furcsa kapcsolatuk van, sokszor mondja, hogy nem szereti Doxit, mert nem szereti, ha megnyalogatja, és mindig lezavarja a fotelről, de a kedvenc állata a macska és természetesen az a cica tetszett neki legjobban a kiállításon, ami Doxira hasonlított.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12352

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Bringa!

Nagyon sajnálom, hogy beigazolódott a gyanútok. :(
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12353

• sephora
  • sephora profilkép
  • Nem elérhető
  • Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Miri, Szanya!
Köszi szépen!

Részemről is jó a nov. 4.!

Labolen!
Örülök, hogy pozitív tapasztalataitok voltak az EMÚ-ban, hogy ennyire jó a hozzáállásuk.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12354

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Miri!

Klasz a rajz! :)
Az én fiam is macskapárti! Anyukámnak van egy kb. 10 hetes kölyökmacsesza, úgy néz k, mint egy oroszlán! Z. és Mirci nagyon nagy haverok! Amikor látom őket együtt, mindig megdobban a szívem, hogy nekünk is kellene egy!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12355

• mimmo
  • mimmo profilkép
Sziasztok!

Mindig eltűnök......Pedig úgy szeretnék aktívabban itt is lenni, de néha még arra is alig marad időm, hogy elolvassam a hozzászólásokat.
Olyan jó olvasni a jó tapasztalatokat, fejlődéseket. Nagyon örülök a sikereiteknek és persze egy picit irigykedem is. Nekünk most nagyon nem úgy alakultak a kisfiam lehetőségei, mint ahogy szerettük volna.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Most itthon vagyok a négy gyerkőccel, apa dolgozik. A kicsi ül az ablakpárkányon, néz ki az ablakon és közben folyamatosan apaaaaaaaa, apaaaaaa... A lányom befulladt az este, pedig már azt hittem lassan kinövi az allergiás asztmáját. Most kicsit jobban van, de folyamatosan sípol. Nekem rosszabb hallgatni, mint neki :S
Amúgy meg nézem, ahogy együtt játszik a három legnagyobb, köztük Ádám is.

Olyan nyugalom van, ezért is tudok most írni. Remélem, hogy sikerül befejeznem majd még pár félkész dolgomat. Tele vagyok ötletekkel, és nem marad sosem elég időm a kivitelezésre. De ha egyszer elkészül végre, majd mindet megmutatom. B)

És igen a november 4-e is jó, bár eddig a 28-át gondoltam befutónak.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12356

• kimni
  • kimni profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves az ASes fiam és 7 éves az NT fiam
Mimmo, de jó, hogy írsz!
Azt hiszem, lemaradtam, úgy rémlett, hogy csak gond van az ovival, de hogy ki is vettétek, azt nem tudtam. Akkor most egyáltalán nem jár közösségbe, mi a terv? Sajnálom :(

Miri, szuper a rajz és nem is BKVval kapcsolatos :D Szerintem egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a saját érzéseikkel, így nem tudják elmondani, kifejezni, hogy pl szeretnek egy állatot annak ellenére, hogy gond is van néha vele. Hiszen, ha gond van valakivel, akkor hogy lehetne szeretni nagykönyv szerint? Én azt hiszem, a fiad ezért nem tudja, hogy ő valóban szereti a cicátokat. Nálunk egészen hasonló kifejezési gondok vannak szerintem.Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12357

Mimmo, örülök, hogy bejelentkeztél! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Asztma: ne hagyd sípolni a lányodat, az nagyon rossz és fárasztó! Saját tapasztalat. :unsure: Gondolom van Ventolinotok. Inkább használjátok, nem árt annyit, mint a sípolás

Miri, ez nagyon jó rajz! Tetszik. :) :)

Az én kisfiam két dolgot szeret a macskában: hogy ügyesen fog lepkét, meg hogy kedélyesen rezeg a feje, ha csapkodja mellette a kanapét... :laugh: :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12358

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Miri: szuper a rajz! És milyen kreatív ez a szemüveges cica dolog. :)

Délután hazajött a fiam a fejlesztőhelyről. Ma nem volt annyira aktív, enni megint nem evett semmit. A szünetek jól mennek neki, a kötött dolgok nehezebben. Igazából nehéz hallanom, hogy a csoportokba járó gyerekek közül ő most a legnehezebb eset. Látjátok minden csak viszonyítás kérdése. :(
De megint kaptam ötleteket, hogy miket fejlesszünk, mire figyeljek. Hát igyekszünk haladni. :)

Mimmo: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kimni: nekünk most az a feladatunk többek között, hogy gyakoroljuk a jó és rossz élmények elmondását. Holnap kezdjük. Mert pl ma simán mondta, hogy rossz volt a tízórai esemény, pedig ízlett neki a cerbona. Ja akkor jó volt.
Szóval nálunk is problémás ez a terület. eddig csak azt mondattam vele, hogy mi történt az oviban, most majd az is feladat lesz, hogy egy jót és egy rosszat is mondjon.

Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12359

• mimmo
  • mimmo profilkép

Szanya, a lányom Ventolin után is sípol. Bár kicsit könnyedebben lélegzik. De folyamatosan "behúz", ahogy figyelem. Azt mondja, nincs rosszul, de azért többször ledőlt ma.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12360

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12361

• mimmo
  • mimmo profilkép

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12362

Mimmo, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12363

• mimmo
  • mimmo profilkép

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12364

Mimmo, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12365

Ez teljesen összefüggéstelen lett, bocs. :unsure:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12366

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12367

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12368

Ajjaj Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.605 másodperc