Szülőtali: Jó nekem is a nov. 4!
Miri, nagyon aranyosak a korcsolyázó macskák! Azt már előtte is láttam, hogy a lábaik extrém ki lettek dolgozva, ezesetben viszont még izgalmasabb és érthető

!
Mimmo: jó hogy írtál, de sajnálom, hogy ennyire nem mennek jól a dolgok!Ennyi pénzért magánovit is találtok már, ami mellesleg autifogadó is lehetne! Nekünk a magánovi 3 félnappal 3/4 évig ment havi 36 ezerért. Nem volt rossz, Gergő ott sok mindent megtanult, leginkább szocializáció terén. De a magánoviban a vizuális segédeszközöket csak ímmel-ámmal használták.
Szanya: Jobbulást! Jó, ha már ennyire aktív a fiad, reméljük hamar leszáradnak a pöttyök is!
Nálunk is két kisgyerekre van az asszisztens,mindketten most szoktak be, kiscsoportosok, külön csoportban és ingázik közöttük az asszisztens. Reggel, amikor beérünk sosincs nálunk az asszisztens, mindig a másik kisfiúval kezd. Én mindig bekísérem a csoportszobába a fiamat és együtt nézzük meg a a napirendjét (amit viszont az asszisztens eddig 1 kivétellel mindig bekészített) és rakjuk ki az első kártyát (ez általában játék) fogalmam sincs mennyit van vele a délelőtt folyamán és mennyit a másik fiúcskával. De majd puhatolózok. Viszont délben, az ebédnél mindig az én fiammal van (küzdenek) Ma épp az asszisztens etette

... épp nem a kedvenc ételét csomagoltam neki..
Az az érdekes, hogy az első 2 hétben nagyon szeretett járni a fiam és még szombaton is akart menni! Aztán megkezdtük a 3. szeptemberi héten a Korais ovit és azóta egyik helyre sem akar már menni. Minden reggel nyöszörög és mondja, hogy
Nem megyünk az oviba és nem megyünk a korai oviba Mindegy, hogy melyik ovi van a napirenden mindkettő ellen hevesen tiltakozik

Mellesleg azóta a normál oviban is elkezdődtek a fejlesztések, de akkor is annyira szembetűnő volt ez a 2. hét utáni éles váltás.
Viszont mikor elindulunk otthonról már nem látok rajta szomorkodást. Az én fiam mindig nagyon örül nekem, pont az ellenkező véglet mint amit Sephoránál és Kimninél olvasok. Ő extrém kötődik hozzám, talán túlságosan is...
Kimni: sztem ennyi idősen nincs még komolyabb fiú-lány vonzalom, úgyhogy igazán viccesnek találtam a soraidat. Ráadásul az én nagyfiam Labolen Latkájához hasonlóan egyik-másik kislányt fel sem ismerte az ovis csoportjában anno, ha pl máshogy fogták össze a hajukat. Nem hogy mint lányra nézett volna...viszont az unokatesó, az már középső csoportban megragadta az egyik kislányt az ovis folyosón és közölte vele, hogy most megcsókolja, mert a lányokat meg kell csókolni és szájon puszilta. Szegény kislány köpni nyelni nem tudott. De szerintem még ebben sem volt semmi, a kis srác teljesítette, amit hallott valahonnan, hogy kell...
Ma pedig a kicsim adott elő egy olyat... kifelé az oviból nem jött velünk az a kisfiú akit ugyancsak délben haza szoktak vinni. (Már elmentek hamarabb) Viszont az udvaron egy másik fiúcska futkározott az anyukája mellett. (Nem ismertük őket, ez egy nagy ovi) Simán rámondta, hogy az ott Nándi és ők is mennek haza. Hiába mondogattam, hogy nézzd meg, az a fiú nem Nándi, nem akarta meghallani.Abban a déli szituban a Nándinak van ott és akkor a helye, oszt punktum!