Süni, sziaaaa

Olyan jó hallani felőletek is

Szerintem semmi baja nem lesz a fiadnak, ha tömegközlekedve eszik, a lényeg, hogy mit, nem a hol

Na, majd írok már privit, 1 hete készülök....
Szanya,
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Labolen, én is kíváncsi vagyok élőben a mágneses dolgokra, amiket készítettél! Ugye elhozod a szülőtalira?
Akkor szülőtali okt 28-án?
Engem ma két érdekes hír fogadott az oviban. Az egyik, hogy új óvónőnk van. Nem sikerült a gyerekekkel lekommunikálni, de sebaj. És Erdélyből jött az új, kezdő. Szerinem legaálbbis, marha fiatal. AMi nem baj, de még sosem dolgozott az országban egyrészt, másrészt úgy fogadta a fiamat, hogy 5 méterről odaköszönt neki (kedvesen, mosolyogva), hogy "Szép napot kívánok". Mintha nekem akarta volna szánni, de a gyereknek mondta, vagy legalábbis a gyereknek mást nem mondott, nem is értem. De oda sem ment hozzá, semmi. Csak mosolygott, zavarban volt. Hm... Király lesz. És hát agyő régi óvónéni, akitől végre megtudtam, mit csinál a fiam az oviban, mert a másiktól soha nem tudok meg semmit. Nem is fogok találkozni vele többet. Ez a kommunikáció eszméletlen!
A másik érdekesség, hogy a vezetőóvónő (aki fix a csoportban, akitől nem sokat szoktam megtudni, ő túl magasan áll a hierarchiában, nem szokott ilyenekről beszélni) ma ijedt tekintettel odajött hozzám és széttárva a kezét ezt mondta: "A fiának dührohama volt, csípőre tett kézzel dobbantott a lábával, majd verte az asztalt és üvöltötte, hogy nem nem nem. Mi ilyet még nem láttunk tőle, mi lehet ez?"
Na vajon mi??? Autista a gyerek, mint tudja, mégis mi lehet ez? Rossz nevelés talán? Nekem elszállt az agyam. Ilyet évek óta csinál, nem véletlenül mondjuk, hogy a legnagyobb baj azzal van, hogy nem tudja elfogadni, ha valami nem az ő tervei szerint zajlik, akkor bír ilyet produkálni. Kötve hiszem, hogy még nem csinált ilyet az oviban, szerintem csak most vette észre az óvónő, ami eléggé riasztó. Most kevesen vannak, több figyelem jut mindenkire. Nem is akarok ezzel foglalkozni, oldják meg ezt a szitut, nem tudok, mit mondani. Mindig ilyen volt, 1 éve mondom, hogy itthon ilyen, mindig kérdezem, hogy az oviban neeeem??? Nem, ott nem. Erre most úgy csinál az óvónő, mintha sosem mondtam volna erről semmit. Vagy csak nem figyelt? Vagy mi? Ott van 2 auti spec fejlesztőped., miért nem tőlük kérdezi meg, mit kell csinálni ilyenkor? Én hogy segítsek, azt sem tudom, mi a szituáció, miért csinálta a fiam, mi történt, ha nem tudom, mi zajlik ott, semmivel nem tudok segíteni, napirendet sem tudok csinálni neki, semmit. Hát persze, mert nincs napirend, adhoc történik mindig minden, mint már rájöttem, így nehéz lenne neki lerajzolni előre bármit is. De, ha így van, akkor kérjen segítséget a gyógypedtől, hogyan is kell lekezelni egy ilyen dührohamot. Na, kidühöngtem magam... bocs...