Kimni,ez nagyon ismerős ,hogy ha nem az elképzelések szerint történnek a dolgok ,akkor probléma van. Marcell is dühöng (de az oviban ő sem ),ha kigondol valamit ,és nem a terv szerint történik.Bármi lehet ez :legyen az ,hogy sötétben akar táncolni a telefonjával a kezében ,miközben én a babát etetem ,apa olvas,stb . Ő ilyenkor kiabál velünk ,esetleg egyet -egyet belém mar... ,mert nem kapcsoljuk le a villanyt.Máskor meg simán elfogadja a szabályokat otthon is .El tudom képzelni ,hogy az oviban a te fiad sem feltétlen viselkedik úgy ,mint otthon. Legalább tudnak disztingválni.:)Szerintem egyb. lehet ,hogy megzavarta a fiadat az új szitu is ,(új óvónő ).Igen ,elkeserítő ,hogy ettől így "megijednek "a pedagógusok egy-egy ilyen szitutól ,holott inkább segíteni kéne . A szülőt sem ezzel traktálni :""mi okozhatta "a viselkedést ,hanem közösen keresni a megoldást .
Mosolyogtam múltkor a "mosdós sztorin ",mikor a fiad kint maradt a mosdóban ,és dudorászgatott.Marcika is a Wc-n ülve hangfelvételt készít a telefonján (muszáj volt neki telót szerezni ,mert mindig a miénket babrálta ),elég meredek .

Manka ,nehéz helyzet lehet a tiétek . A lányod tényleg nagyon enyhe eset(mondjuk abból a 2-3 alkalomból,amikor láttam, soha nem mondanám meg ,hogy as-es . Nyilván nem vagyok diagnosztizáló szakember .

. Sok esetben hallottam az ilyen enyhe eseteknél ,hogy nem vállalják be a szülők a suliban(teljesen érthető okokból ),hogy mi a probléma . Lehet ,én sem vallanám be Marcinál ,de ezt nem tehetem meg,mert ő hiába enyhe eset ,de elég bizarr :Egyb . K-nak vannak barátai az iskolában ?Ez lehet később szembetűnő egy enyhe as-esnél. A suli fogad egyb . SNI-s gyerekeket ?Hogy döntöttetek ?Elmondjátok a diagnózist ?
Szanya ,ha lehet még jelentkezni ,akkor én is mennék erre a szülőtalira (persze ,ha még nem telített a férőhely ,meg ilyenek

. Jobbulást a fiadnak !Mi lett végül a kiütéseivel ?Kiderült ,hogy mi okozta ?Bocs,ha írtad már ,nem mindig van időm végig olvasni mindent.