LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12389

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12390

• Manka197
  • Manka197 profilkép
  • Nem elérhető
  • Lányom 9 éves Asperg, fiam 7 éves auti
Csibnyusz: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12391

Labolen,Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12392

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12393

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Szanya: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12394

Labolen, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12395

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Kriszti: No akkor jól emlékeztem, részben... :blink: De, hogy végül mégis auti diagnózist kaptatok, arra már nem. Ugye lányod is van??

Szanya. jelentem hazajöttek a gazdag barátnőmék(asztmás család) és lekesen mesélte, hogy a 3. nap már Ventolint sem kellett adnia gyereknek, annyira jól volt. Pedig nagyon félt az úttól, mert lázasan vitte ki a fiát. Tudom ez most pöttyösen nem aktuális, csak leírtam, hogy néhány nap alatt a tengeri levegőn az asztmás gyerek anyukája mennyire látványos javulást tapasztalt. Még kiváncsi leszek meddig tart ki nekik ez a kúra. De tartok tőle itthon hamarosan megint beteg lesz, egész télre ki kellen költözni és az képtelenség.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12396

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Tomger: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya. akkor megpróbálom.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12397

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Szanya: felraktam a bm share-re egy oldalt, megnéznéd, hogy működőképes-e az ötlet? Szembetűnő, hogy írtam hozzá leírást? Érdemes ezeket feltölteni, vagy annyira nem jók, és akkor hagyom. (Nyugodtan, csak kicsit fog rosszul esni. :D) De komolyan, nem terhelem ezzel azt az oldalt, ha nem odavalók ezek. Akkor marad a db. Már ha valakinek kell egyáltalán...

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12398

Tomger, a gyp-ket beszéljük meg privátban, megpróbálok szakítani holnap egy kis időt levélírásra.
Asztma: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Labolen, szerintem szuper az oldal! sajnos mi még nem vagyunk ezen a szinten, de majd ha elérjük, lesz mit letöltenem! :cheer: Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Kriszti, a rajzotok nagyon ari. :) :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12399

• bundáskenyér
  • bundáskenyér profilkép
  • Nem elérhető
  • 10 éves középsúlyos auti kislányom van
Tudom, hogy a legtöbbetek gyermekeit az alábbi hír nem érinti, de ők vannak többen, még ha itt a fórumon jócskán alulreprezentáltak.
Tényleg, vajon miért?
A hír:
nol.hu/belfold/20121010-a_gyermekotthonokat_is_allamositjak

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12400

• sephora
  • sephora profilkép
  • Nem elérhető
  • Levi 4 és fél (AS), Marci 2 és fél éves
Szia Miri!

A Zách utcai troli garázs nyílt napján voltunk.
Aznap délelőtt jött az ismerősömtől az infó, hogy van ez a program - ha előbb tudok róla, megkérdeztem volna itt a fórumon jön-e valaki. :)
Jó lett volna találkozni!
Most már vadászni fogom az ilyen eseményeket, a fiamnak nagyon tetszett és szemmel láthatóan örült!!!! Ritkán látni őt ennyire felszabadultan boldognak, legalábbis a külvilág felé nehezen mutatja ki, persze attól ő még boldog.

Sok kamaszból, és idősebb korosztályból néztem ki az AS diagnózist...

Sünöcske!
Az a busztábla lett a nagyszobánk dísze, multifunkcionális, rámpának is használható az autókhoz... :lol:

Mimmo!
Sajnálom, hogy nem jött be az ovi, átérzem a helyzetedet. Remélem rövid időn belül találtok megfelelő helyet.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12401

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Miri: ha erre jársz, tudnál pár szót írni a sulitokról, ahova jártok? Akár privát is, de ha dicséred, akkor ide. :) Most keresünk L-nak sulit, és meg szeretném nézni a szóba jöhető összes lehetőséget. Köszi előre is!

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12402

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12403

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Csibnyusz: aranyos vagy, de nekünk nincs olyan napunk, hogy ne rikoltozna valamiért. És nehéz elhinni, hogy bármi erőfeszítést is tenne, mikor visítva hahotázik azon, hogy őt leszidták valamiért. :huh: :laugh:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12404

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Labolen:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12405

Viselkedésproblémával kapcs:

Én nem vagyok róla meggyőződve, hogy az én fiam emberfeletti erőket mozgatna meg...legalább is itthon biztosan nem
.Az én fiam,ha leszidjuk(rászólunk),akkor vagy üvöltve kirohan a kertbe , miután ordítva elmondott minket mindennek, vagy ha rosszabb passzban van , akkor esetleg belénk csíp, ránk csap, rugdos. (egyébként ezt rajtunk kívül senkivel nem meri megtenni:P)
Pl. hazajövök este, és hallom az anyukájától, hogy volt egy ilyen verekedős performansza. Marcell kedvesen üdvözöl, én megkérdezem tőle, hogy mi is volt ez a dolog délután (még csak fel sem emelem a hangom), ő pedig ordít,hogy csak azért jöttem haza, hogy szívassam és takarodjak el innen.. Legutóbb azt mondtam neki, mikor egy ilyen érdeklődésem után elkezdte felhergelni magát, hogy nem akarom leszidni,nem vagyok mérges, csak normálisan megbeszélni, hogy mit lehetne tenni, hogy a katasztrofális dühromai kevesebbszer forduljanak elő. Így el lehetett vele erről beszélgetni,megígéri,hogy kevesebbszer csinál ilyet (azt mondja,hogy az úgy is lehetetlen hogy soha többet), viszont attól tartok ,így meg úgy érzi, hogy ez az egész nem is igazán probléma. Ráadásul mindennap rátör itthon az elmebaj , nem érzem úgy, hogy kicsit is próbálná türtőztetni magát.

Említettem korábban ,hogy motivációs irányból közelítjük meg nála a dolgokat, ami részint működik is, de itthoni viselkedésproblémák kezelésére nem igazán tűnik hatásosnak. Az óvodában betart mindent,mert attól fél állítása szerintl,hogy " kidobják", meg eleve nyuszibb és szabálykövetőbb,ha nem vagyunk vele, de itthon nagyon nehezen boldogulunk a szabályok (napirendi pontok) betartásával, a dühkitöréseivel.

A következő előadás témájánál aktuálisabbat nem is lehetne találni nekünk..

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12406

Még valami: ( Miri , Szanya, Sephora, többiek)

Ha tudtok ilyen járműves napról a jövőben, akkor tegyétek már meg, hogy szóltok, a fiam nagyon élvezné! B)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12407

Sajnos nálunk nem ez az irány. Tömegintézmény bezárás /kitagolásal, úgy,hogy még az államnak is olcsóbb így..(meg persze emberhez méltó körülmények,de az a döntéshozásban nem szempont). Miért nem lehet ez vajon az általános modell?

ataszjelenti.blog.hu/2012/10/11/soha_nem_jovok_vissza

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12408

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Marcoverde:
Örömautózás.hu, host vasárnap Zsámbékon. :)
Minket tegnap értesített a helyi gyermekjóléti szolgálat, hogy van még hely regisztráltatni, mehetünk! Éltünk a lehetőséggel, imádkozom, hogy ne essen az eső.
A magyar technikai sportok képviselői tartanak bemutatókat, közös autózásokat beteg gyerekeknek. A mi gyermekjólétink szerint mi ebbe a kategóriába még beférünk!

Nézzétek meg a neten, hátha érdekelné a fiad és sikerül még regisztrálni!
Oldalmegjelenítési idő: 0.689 másodperc