LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12288

• sünöcske
  • sünöcske profilkép
  • Nem elérhető
  • Gizmo 12 éves nem beszélő autista
Champ, Miri: köszönöm, hogy a mesékkel visszajuttattatok a múltba. Nagyon szerettem a Vackort...stb Diázva tanulta meg a János vitézt anno.

Champ: a gyerekes találkozón Labolenéknél eldobtam magam, ahogy Z. a reklámokkal és a mese stáblistájával szórakoztatott. Igazából foglalkoztatnám is a munkahelyemen kiültetném a váróban és előadást tarthatna a fogselymekről, szájvízről v. hogy hogy zajlik egy foghúzás. ;)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Tomger: Ne hurrogd le apjukot, ha veled akar kettesben lenni! Menjetek el legalább egy hv.-re! NEKI IS JÁRSZ!

Champ: Ha még marad a számomra is Aloe Vera akkor én is vállalkoznék a nevelésére! :whistle:

Óviban való ivás, hát Andris csak a saját italát fogyasztja üvegpohárból (emiatt volt fennakadás büdi műanyag pohár szóba se jöhetett) Nem értettem az első időben mért matat oly buzgón a szatyromba a teás flakonomért, de 1 hét alatt tökéletesen megtanult belőle cseppmentesen inni, eddig nem volt rávehető, hogy flakonból igyon.
Én mindig enni-inni valóval megyek érte. Sajnos emiatt mindig útközben a villamoson-vonaton táplálkozik ami nem túl egészséges. :(

Szanya: Jobbulást!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12289

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
  • 3 gyerek, 7 éves aspi a nagyobbik fiam
Tomger: nem tudom elvinni, mert ezt az oviba készítem, onnan már remélhetőleg nem hozom el, mert beválik. A festéket és a mágnesszalagot el tudom vinni, ha nem felejtem el. Meg majd elküldöm a képet is, már lefotóztam.

Süni: egy időben Latka is csak üres kört rajzolt, hogy most épp elmegy az ember, azért nem rajzol arcot. :) És nekünk is volt ház, amiben benne lakik az öreg, lerajzolni már nem akarta. Minek, ott van benne, és kész. :D Azért valahol ez is jó, hogy így kitalál kibúvókat. ;)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12290

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
  • Fiaim 19 és 12 évesek (a kicsi érintett)
Labolen: Kár:( biztos nagyon jó lett, már a leírás alapján is!

Süni: igazad van, be van tervezve, csak az időpontot eltoltuk, talán tavaszra. :)

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12291

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Süni: az Aloe-ból jut neked is! :)

Labolen:
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12292

Csibnyusz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Champ, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Tomger, a szülőtalit gondolom Kisstim dönti majd el, próbálj vele direktben levelezni, mert ide ritkán jön föl.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12293

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12294

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12295

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Szülőtalira én már beütemeztem a 28-at. Hamar döntsünk, mert aszerint alakítom a későbbieket, gondolom a többiek is.

Mágnes tábla: nagyon bizonytalan a fennmaradás, könnyen leesik a kártya. Ez a festék annyira mégsem jó. Vagy fémlapra kell tenni, vagy hűtő-mosogatógépre a mágnesszalagos kártyákat. Vagy venni kell mágnestáblát. Szóval lehet beszerzek mégis ragasztós tépőzárat. :huh:
Ma már bevittük, kíváncsi leszek mit mondanak délben, hogy ment. Kellene ma gesztenyebábot fabrikálni, beszélgetnie, és mesét hallgatni szépen csendben. Hogy ebből mi valósul meg... :dry:

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12296

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12297

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12298

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető
Még olvasni is rossz ezeket a kórházas élményeket! :( Felidézi az enyémeket a nagyfiammal, most nincs is kedvem írni róluk! Eddig csak a nagyommal voltam kórházban, de vele jópárszor :) Mind horror volt!!!

Szanya, örülök, hogy jobban van a fiad, de a dokitok nagyon laza, ha már szerdán mehet. A hője rendben van? Jövő hétfő kedd sincs sztem ovi. Nálatok hány nap lesz az őszi szünet? Úgy tudom ez intézményenként változó.
Ilyet még nem is hallottam, hogy allergiás egy vírusra..., a kiütéseket a vírus okozza? Ezt nem allergiának szokták nevezni, akkor ez egy természetes és nem kóros immunreakció. A vírus baj ha bejut a szervezetbe, nem lenne jó ha az immunrendszer figyelmen kívül hagyná..
Persze nem nagyon szoktak ezekkel a pöttyökkel semmit sem csinálni, calcium stb, de nekem azért elég vetítésnek hangzik ez a vírusra allergiás...

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12299

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12300

Tomger, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12301

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12303

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12304

• tomger
  • tomger profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12305

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12306

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12307

• champ
  • champ profilkép
  • Nem elérhető
  • 9 éves auti fiú, 7 éves nt lány
Labolen:
Nem lehet kapni csíkban a másik pólusú mágnest is? Csak hogy ne kelljen lenullázni az eddigi munkádat...

Válasz: Autizmus mindennapok 12 éve 6 hónapja #12308

• labolen
  • labolen profilkép
  • Nem elérhető
Champ: ha jól értettem, akkor nem. :(
De mindjárt kipróbálok valamit. :)
Oldalmegjelenítési idő: 0.576 másodperc