Kimni!
Köszi, hogy elmesélted, nálatok miként zajlott az ovi kezdés. Teljesen egyetértek azzal, hogy ha minél később kezdjük el, akkor nem biztos hogy olyan eredményes lesz az ovi hatása a szocializációt illetően, hiszen csak egy időszakosan bejáró gyerekként fogja a többi gyerek kezelni, és nem a csoport teljes jogú tagjának.
Abban is teljesen igazad van, hogy ha nem tudnánk, hogy AS-es, tuti nem agonizálnánk ezen annyit!

Előbb-utóbb beszokik és kész.
Mindenképp törekszem arra, hogy kibírjon ott egy napot, mert kb. 1 év múlva szeretnék visszamenni dolgozni…
Most a jövő héttől, minden nap vinnénk, de ebéd előtt érte mennék. Ha ebbe a rendszerbe beleszokik, akkor megint próbálkoznánk az ott alvással.
Bizakodó vagyok!!!
Ez az úszás nagyon jó! Sajna Levi még a fürdés miatt is kikészül, annyira nem szereti a vizet.
Szanya!
A kép a BKV nyílt napon készült a múlt hétvégén. Rengeteg Aspi gyerkőcöt, kamaszt láttam.
Komolyan mondom jó érzés volt ott lenni, otthon éreztük magunkat.
Erről jut eszembe, ma voltunk a veresegyházi Medve otthonban. Milyen jó lesz, macik stb... De a fiamat hidegen hagyták a medvék, mivel ott volt egy vasút kiállítva. Annak a kerekét kezdte el szerelni, teljesen a hatása alatt volt.
Tomger!
A délelőttöket Levi jól viselte, de láttam rajta, hogy mennyire örül, hogy hazamegyünk és visszakerül a saját kis megszokott közegébe.
Még örült is nekem - meglátott és tényleg ott volt az öröm az arcán!!!! Ez nagyon jó érzés volt, mert ritka az ilyen pillanat az életünkben. Ő sajnos nehezen mutatja ki az érzelmeit.