Champ, nem írtam az előbb, de nagyon jófej a fiad
Labolen, gratulaaaaa a zsemléhez

És a meleg sajthoz is természetesen, az jó kis kaja

Megy ez, csak így tovább
Szanya, na éppen ezért kértem, hogy jelezd, mert nehogymár ti ne gyertek! Majd mi nem megyünk, ez a mi pechünk, miattunk ne szívjon más! Vagy csak a nagyot viszem, vagy egyedül elmegyek picit

Ha reggel azt mondod, nincs hőemelkedés sem, akkor a nagyot elviszem, de a kicsit mindenképpen otthon hagyom, ha van hőemelkedés, akkor meg csak egyedül megyek, de ti és más is mindenképpen jöjjön. Az allergia gáz

A sógornőm is allergiás és mindig mondja, hogy fogalma sincs, mikor kapott el valamit és jön ki rajta vagy csak az allergia durvul. Erősen gondolkodom, hogy halasztom ezt az MR-t mégiscsak, mert nem túl valószínű, hogy ki fogjuk bírni búrában tartani a gyereket még 10 napig. Pont most, amikor végre itt vannak a haverjai, mehetnénk a sok játszóra, indulhat az ovi, hát... bizonytalan vagyok. Különben is ott motoszkál bennem, hogy egész nyáron nem volt rohama, hátha elmúlt és akkor úgyis minek az MR...
Mindenesetre, úgy készülök, hogy megyek a naggyal mindenképpen, csinálok most neki napirendet, kivételesen. Nagyon szét van csúszva a sok ügyintézés miatt, ahová mind magammal kell vinnem őket.
Apropo. Ki hogyan oldja meg ezeket a szitukat? Elindulunk reggel, megyünk egy dokihoz MÁK papírért, de az nem egyszerű, mire megtaláljuk, meg az asszisztenst megtalálni, az egyik az egyik felét tölti, a másik a másikat, azt sem tudom, melyik épületben leszünk, mennyi ideig, mit kell pontosan csinálni. Közben ebédidő lett, mindenki éhes, ott kell sajnos ebédelni spontán. Utána szintén nem tudom, mennyi idő még, kimegyünk-bejövünk. Kb 3 órát voltunk ott. És utána vásárolni kellett, amit még délelőttre terveztem, de nyilván délután lett belőle. Olyan szinten szétcsúszott szegény, hogy amikor találkoztunk a kis barátjával délután a parkban, nem lehetett vele kapcsolatba lépni, nagyon kemény volt, futott összevissza, hangokat adott ki, a barátjának nekiment (röhögött végig) és nem reagált semmire, a barátja apukája próbálta megfogni, de kirántotta magát a karjából. Ti hogy napirendeznétek le egy ilyen napot? Nekünk ez a héten a második ilyen nap volt...