Ezek az utánzásos mintha játékok is nagyon fontosak, mert nálunk is dettó ez volt, utánzott 1.5-2 évesen, a fél évvel idősebb tök nt unokatesó anyja meg sárgult az irigységtől, hogy ejde ügyesen mintha játékozik az enyém. De ezekből az utánzásokból mára kialakult az igazi mintha játék. Bár valóban kevés élőlénnyel

, de abszolút tud ilyet a fiam, nem csak utánzásból. Mára... mert azért ehhez kellett ez a sok év és sok inger. SZóval, ennek is örülni kell és szerintem ezt is érdemes erősíteni.
Szanya, hatalmas gratula a fiadnak

Ebben speciel (naptár) pontosan ott jártok, ahol mi, csak ugye fél évvel idősebb a fiam, szóval nálunk is 5.5 évesen indult el! És tudom, mennyire vártam, mert már összevissza aggódtam, hogy marhára nem érti, hogy tegnap, holnap, nem hogy kedd meg szerda. Nálunk voltak visszaesések, volt, hogy egy időre megint nem tudta és sokáig tartott, mire valóban megtanulta, de még most is téveszt és még most sem mindig tudja összerakni, hogy 1 hónap vagy 2 nap. Az évszakokat megtanulta, de nem érti pl. Csak azért írom, hogy ne szomorodj el, ha 2 hét múlva nem fog menni, vannak ebben is hullámvölgyek. Hónapokba telt, mire nagyjából magabiztosan mondta, hogy ha ma szerda van, akkor holnap csütörtök és utána péntek és így kezdte el számolni, hogy mennyit kell várni adott napig.
Annak különösen örülök, hogy elmondta, mi volt aznap!!!!! Az enyém még mindig nem mondja csak íyg el! Meg, hogy cicát etet! Fantasztikus!!