Manka, milyen jó olvasni,hogy végre jól érzitek magatokat!!!!! Ez neked is jót tett, nem csak nekik! De olyan mások a gyerekek, én most tök irigy vagyok

, mert én meg az ellenkezőjét élem át éppen. Az NT fiammal minden OK, ő szeret velem lenni, szeret együtt lenni velünk, csak úgy a kertben lenni, medencézni, ha akar, bringázik, ha akar, jókedvű és vidám. Nem is ez a baj

, hanem az aspi fiam az ellenkezője. Képtelen elviselni a kertet, már 3 hete nem megy be a vízbe 5 percre sem

, és ezért természetesen már a kicsi sem megy be, mert az meg istenként követi ugye a nagyot, ettől persze frusztráltak, nem érti a kicsi, miért nem megy be a nagy, de ha így van, akkor így van, azért követni kell, ettől mindketten frusztráltak, a nagyot zavarja, hogy a kicsi a nyakán van, ezért egész nap ordítanak és veszekednek. A nagy utál engem, mert nem vagyunk otthon. Átmegy a szomszédhoz bozótot vágni, aztán közli, hogy nagyon nem hiányoztam neki és egyáltalán miért nem maradhat ott állandóan. Semmihez nincs kedve, mindenért sír (sír, konkrétan, mint egy bölcsis, legörbül a szája és én legszívesebben bevinném egy csecsemőmegőrzőbe), semmi nem jó, nem örül semminek. Semmi nem érdekli, ami kint van. Márpedig egy 20nm-es házban itt nincs semmi, ez így szörnyű. Kész vagyok, annyira ideges vagyok, nem tudom elmondani. Semmivel nem tudom motiválni, nem érdekli semmi a filmnézést és a hülye bringával való kőrözést az úton kivéve (amit nem szeretek megengedni, mert autók járnak ott és a fiam csak akkor figyel, ha éppen olyanja van - ezért egész nap megy a balhé: mikor kőrözhetek? Mikor mehetek át a szomszédba? - hát fiam, most nem kőrözhetsz, mert nagy a forgalom vagy délben a napon 36 fokban mégsem engedlek ki, hát fiam, most jöttél vissza 4 óra szomszédolás után, picit maradjál itthon - és akkor jön a visítva sírás). Balatonhoz lemenni? Hülye vagyok? Ettől meg fogok bolondulni, itt vagyunk a balatonnál és július elején voltunk utoljára strandon. Én is ember vagyok, az NT tesó is az, nem élhetünk az aspi fiam világában folyton mindketten, hogy örömet szerezzünk neki. De, ha nem az ő kedvére teszünk, akkor megbánjuk, mert megy az üvöltés és sírás és a harag és az utálat. Padlóra küldött rendesen ezzel az együttléttel.
És felmehetnénk haza pestre a panelbe, a 366 fokba, ahol aludni nem lehet ilyenkor, akkor ő boldog lenne. Csak én és az NT tesó borulnánk ki attól, hogy egész nap egy kazánban kéne töltenünk az időt, 55nm-en.