Jaj gyerekek megöltök engem annyit írtok, ami tök jó, csak én nekem 1 nap alatt kéne bepótolnom az olvasást. Annyi téma volt, hogy na, pörögnek a dolgok!
Labolen: a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét! A ceruza fogásos kis videód örök élmény marad számomra, annyit hallottalak csipogni az Andris 200 lejátszása alatt. Írtad a kutyaetetés, papucs előkerülés eseményt -ezek fontos események -neki tetsző dolgok. Akár lehetne saját nekem tetsző -engem érdeklő dolgok füzete, amibe ragaszthat képeket v. akár rajzolhat (magán napló).
Tomger: A nagy fiad biztos értékelte a saját én-könyvét, és egy kicsit helyre billent a lelke is! (nyugodj meg a féltékenységi mutató, azért elbillent) Dávid pl. nehezményezte, hogy nincs fönt az ő képe itt, mondtam neki ez egy auti oldal, max. ha a hipereknél írnék ott csak ő lenne. Amikor kértetek képet róla(KIMNI) akkor felraktam ott nézegette magát, hogy melyik kép lett a nyerő, a kis kajlám!

Én csinálok direkt esemény naplót amiben a közös kirándulások, családi események, sebesülések vannak, Dáviddal töltetem fel a képeket a gépre és szerkesztetem meg is néha, múltkor Andris vágta ki én ragasztottam...stb. Szoktam olyan szövegeket írni alá, hogy a bátyám ügyesen kormányoz (gokárt).-Ezt mindenki szereti.
Örülök, hogy mindenki szépen fejlődik ügyesedik!
Szanya az nagyszerű, hogy duplós sétát tesztek beszéddel!
Sajnos nálunk, mint valaki írta most van egy kis visszaesés szobatisztaság terén vmiért bepisilt már 3. éjszaka, remélem ez valami nagyszerű dolog előszele lesz. Amúgy nem panaszkodok, mert a saját kis tempójában szépen halad (vág már ollóval)
Marcoverde:imádom a hozzászólásaidat sajnálom, hogy a találkozón nem beszélgettünk, mert nagyon sok dologban hasonlóan gondolkodunk.(diszesek, autik nyelvtanulása, APG és még sorolhatnám) A férjem matek tanár és kiakad a teljes felmentésektől, hogy fog ez boltba járni, a számláit nézni...stb
Kimni: rengeteget gondolok rád, rátok! Kitartás!