Szanya, tudsz róla vagy nálam volt valami gebasz, de pár perce nem tudtam betölteni az oldalt, mert összevissza hibaüzeneteket írt ki (annyit, hogy nem tudtam megjegyezni)? Már OK.
piros.zsuzsa, tök jó, hogy jól sikerült az egri kiruccanás

nálunk nem magasfeszültség lett volna az űű, hanem "űűű, turismo busz!" és én ugyanúgy kócsagoztam volna

Szerintem az ilyen utak is nagy fejlesztőerővel bírnak az auti kisgyerekek számára!
Az a baj az én férjemmel, hogy mivel nem teljesen önállótlan (éhen nem fog halni pl és végülis a szakmáját profin csinálja, a kommunikáció nem megy ott sem, de száraz szakmailag profi és ezt értékelik is), eljutottunk oda, hogy nem fogad el tőlem semmit. Épp ma bőgtem egyet ezen, mert felhívott délután és nagy vidáman közölte, hogy ma otthonról (a barátnőméktől) dolgozik, mert a két felettese Indiában van, úgyis csak emailezni tudnak, azt lehet így is. Hát lehet, persze, csak egyetlen egy feladata volt az első hónapokra, hogy ismerkedjen meg mindenkivel, aki él és mozog a munkahelyén. Az itthoni cég ki akarta őt rúgni azért, mert nem járt be egyszerűen dolgozni - konkrétan zavarta őt a zaj!!! Az a baj, hogy én mondtam neki, hogy ezt nem lehet, most is mondtam, sőt, megbeszéltük, hogy mindenkivel ismerkedni fog, meg elmegy ebédelni (ezért futott zátonyra az itteni munkahelye, mert semmilyen kapcsolatot nem alakított ki senkivel 7 év alatt), de mindenre azt mondja, hogy én ezt nem értem. Hát sajnos, de, értem, én is dolgoztam multinál, külföldön is, több helyen is, itthon is, a szakmánk majdnem ugyanaz, sajnos, nagyon is jól értem, mit tesz. 4 évig néztem végig, ahogyan eljutott a kudarcig, amikor is le kellett lépnie, mert kirúgták volna, ha nem teszi meg. Utána sírt nekem, hogy kár, hogy nem hallgatott rám. Hát most sem hallgat rám. Tulajdonképpen, ha tudnék rendesen dolgozni és tudnék pénzt keresni, nem érdekelne, de így, hogy pont neki vagyok kiszolgáltatva, rettentően bosszant.
A barátnőm persze, nem érti

De már mosolygok csak ezen. A férjem elmondja, hogy aspi, ha akarja, én nem avatkozom bele.