@Szanya
Bocsánat,ha kicsit túlságosan nekimentem Bartos Erikának, talán a turisztikai marketing kicsit igazságtalanság is, mert valóban valószínű,hogy úgy alakultak a dolgok, ahogy te mondtad. Ettől függetlenül,ha valamiben zseniális Bartos Erika, az a marketing. Nem egy helyszínen voltunk mi is, ahova Marci csak azért akart elmenni, mert hallott róla mesét.. Mikor voltunk az Erzsébet kilátóban pl. több gyerek is APG könyvvel fényképezkedett

Pécset meg a Hoppla meséi miatt kell mindenképpen meglátogatnunk a közeljövőben; Marci annyira irigykedik Hoppláékra, hogy ők bezzeg bemehettek a dzsámiba, hogy ezt a részt ki kell hagyni a meséből, amíg ő is el nem jut oda:)
A verseit viszont bevallom egyáltalán nem ismerem. Kb. csak ez hiányozhat, mert ezen kívül (+ a veszekedős) kb. minden Bartos Erika könyv megvan itthon.
Az alábbival kapcsolatban:" de gyereket simán csinálhat bárki mindenféle oktatás nélkül."
Ha alkalmassági vizsgához kellene kötni ezeket a dolgokat, akkor valószínűleg már kihalt volna az emberiség

Mi több, valószínűleg nekem sem engedélyeztek volna egy darab gyereket sem, nemhogy kettőt:) Marci születése másnapján egy koncerten ráztam a hajam , és a szünetben hívtam fel őket, hogy vannak ,majd 2 hétre rá leléceltem 10 napra Amsterdamba egy haverommal,de úgy érzem hogy idő közben azért sikerült valamelyest belejönni a dologba, és most már talán nem szállna rám a gyámügy:)
@Champ
Naná,hogy ismerem az összes bogár nevét! Ha nem meséltem ezeket el vagy 600x Marcinak, akkor egyszer sem. Szerintem értékelendő a részemről, hogy habár az nagyon nem az ízlésem szerint való ez a Bartos Erika univerzium, Marcit azért még a Bogyó és Babóca kiállításra is elvittem a Millenárisba:) (sztem profin megcsinálták 1ébk).