Szanya: már megint elfelejtettem ezeket a fránya jogi dolgokat. Hiába, nem az én reszortom ez a családban meg itt a fórumon.

Akkor sajnos marad a dropbox, meg akinek kell külön, a levél. Modnjuk 3mackót, Curasso-t meg Katalynt automaitkusan felveszem a levelezős sorba. Már ha nem felejtem el.

Mondjuk azért nem lesz gyakran új általános oldal, még a saját élménynaplónkat sem tudom mindig feldolgozni.
3mackó:tök jó ez a feladat is!!! Lehet csinálok olyan verziót, hogy kivágok rajzokat, és neki kell sorrendbe rakni, ahogyan hallja. És persze nekem is lesz felesleges kép is, csak hogy nehezebb legyen.
Lucy: el ne küldd mind a két papírt!!! Én véletlenül elküldtem, most meg nincs nekem egy se. Jó, én voltam a buta, de eredeti maradjon mindenképpen nálad.
Wc: Nekünk az ilyen és hasonló problémákra nagyon beváltak a szabályoldalak. Felül a kérdés: hova pisilhetek? Alatta két oszlo, egyik a helyes, egyik a tilos. Helyes oszlop, vécébe pisilhetek, állva vagy ülve. Tilos, cipőre, szobába, nem vécébe.
Van egy oldalunk is , mikor az volt a gond, hogy nem szól és úgy megy ki pisilni: helye, szólok, akkor kimehetek. Ha nem szólok, akkor nem mehetek ki. Valami ilyesmit te is rajzolhatnál: ha az oviban pisilni kell: szólok, és kikísér a dadus. tilos: nem szólni és bepisilni.
Mi úgy kezdtük négy évesen az ovit, hogy az előző nap még a kisnadrágba végezte a nagydolgát, mint az azt megelőző egy éven át minden nap. Mikor első nap mentünk, mondtam. Fiam, itt tilos. Nem jöhetünk, ha ez nem megy a vécébe. Onnatntól kezdve megtanulta. valahogy ez az új helyszín meghozta a változást. Elfogadta a szabályt.