Kimni:Szerintem is teljesen bele lehet csavarodni már ebbe az autizmusos dologba. Tényeg nagyon imádjuk Marcellt(ahogy Marcoverde is írta ) ,bírjuk a beszólásait ,a vidám temperamentumát ,az élénkségét,az” értetlenségét „a világgal ,emberekkel szemben ,amit mindenáron meg akar fejteni,és ebből vicces sztorik lesznek ,stb ,de nagyon nehezen viselem egynéhány vonását ,pl:sokszor képtelen betartani szabályokat ,iszonyat sokat beszél ,figyelembe se véve mások szempontját,stb.Marcika bár sokszor nagyon törekszik ,hogy megfeleljen nekünk :Szabad csinálni ?:Ez jó lesz így ,anya ?stb . ,de egy idő után bekattan Kb du .3-4 körül elfárad ,s utána jön :”az engem nem érdekel ,mi van a napirendben , minek tartsak be szabályokat ?, nem érdekel ,hogy érdekel -e a téma ,én erről beszélek ,stb . Ja ,igen ,és ha megszeg szabályokat ,és rászólok ,néha még belém is csíp ,megkarmol ,mert nem tetszik ,hogy szólok neki . Írtam ,hogy iszonyat sokat beszél ,hangos is (mikor a pihenés van kitéve a napirendben :ordít ,mert azt játssza ,hogy elromlott a hangszóró ,vagy rikácsol ,mert veszekszik a bábujaival (vagyis a bábok veszekednek ),vagy lassítva beszél ,vagy hadar-mindezt ordítva ,ezzel rendszerint felordítja a kisöccsét ,aki aludna . Ha nem alszik az öccse ,akkor meg sokszor nem hagyja békén játszani ,mert egyfolytában puszilgatja ,ölelgeti ,néha ráfekszik ,pusztán szeretetből . Csókolja a száját is a babának ,mert olyan vicces „Gömböc – fej „.Szóval Marcell a korához képest rengeteg felügyelet igényel .Ha elmegyünk Marcikával vhová ,tuti ,hogy talál magának beszélgetőpartnert ,buszon,villamoson ,akárhol,és mivel ,hogy most az emberek „tesztelése „van soron,ezért rendszerint nagyon vicces szitukba kerülünk. (előkerül a fika ,büdös láb ,és sok minden ,amit el tudsz képzelni) Rendkívül vidám vele az élet ,de majdnem annyira fárasztó is . Kérdezted ,hogy szoktunk -e eljárni a kedvesemmel vhová . (bocs ,hogy most én válaszolok )Sajna ,nem nagyon ,nincs aktuális vigyázó a gyerekekre ,egy évben kb 4-5-ször talán elmegyünk vhova ,de ennyi .
Nektek most valóban nem lesz könnyű ez a „szétválás „az angliai munka miatt ,de kívánom ,hogy jó döntést hozzatok később a kettőtök ,és gyerekeitek érdekében !
Bocsánat,hogy ilyen sokat írtam.
Ez azért is van ,mert régóta érlelődik bennem ,hogy írok Nektek ,de Marcika nagyon éjszakai bagoly ,nem nagyon tudok tőle elszakadni ,mindig dumálni kell vele este is hosszan. Így nem is tudom ,mikor tudok feljönni a fórumra ,próbálok picit gyakrabban ,mindenesetre a hozzászólásokat mindig lelkesen olvasgatom ,ha van időm ,még ,ha nem is válaszolok.