Hú, de nagyon aktívak voltatok tegnap este, én jól lemaradtam!
Kecsenge: üdv!
Kikapcsolás: Labolen mintha az én fiamról írt volna, Z. is szeretett bebújni a szekrénye elemlámpával és anélkül is. Gyönyörűen kipakolt, vissza mindig csak én vagy apa. Ma már szekrénybe ritkán mászik, viszont felfedezte a sötét fürdőszobát, oda vonul el. Én hagyom, nem idegesít (addig is nyugi van

) vele meg tényleg csodákat művel az a 20-30 perc a csendben, sötétben.
Evéshez: 3 éves koráig bármit megevett, amit TV reklám nézés közben kapott, de csak turmixolva. Azt hittem sosem lesz vége, de ahogy látta a tesót is az etetőszékben enni, ő is rákapott a normális étkezésre. Azt sejtettem, hogy a turmixolást egyszer elhagyhatjuk, mert a kézbe vehető ételeket (keksz, banán) szépen megette 6 hónapos korától. Nekünk kb. 4-5 évesen kezdődött a válogatás, ma szinte csak húst eszik! (Apa büszke a fiára, hogy a ropogósra sült csülök a kedvence!

) Nem olyan vészes, de örülnék, ha néha lecsúszna pár kanál főzelék, régen úgy szerette...
Ma beszéltem az ÁNTSZ-szel a suliba vitt otthoni kajáról. Megköszönték, hogy szóltam, de tőlük nem kell engedély, ha a suli bevállalja, akkor részükről OK, mert nincs jogszabályi tiltás. Két és fél éve, ugyanennek a megyének a másik területén illetékes intézete lepapíroztatta, kaptunk írásbeli engedélyt. Na mindegy, az a lényeg, hogy rendben van!
3Maci: kitartást az építkezéshez! Mi 4 éven át újjítgattuk a lakást, a gyerekek baromira élvezték, mi majd becsavarodtunk!
Szanya: szerintem inkább ne nézd meg a Cobra 11-et!
Marco: remélem összejön az ovi és azt is, hogy sikerül Marcit felkészíteni egy "sikeres interjúra!" Én nem tudom elmagyarázni a fiamnak, hogy nem tudja mindenki, hogy ki a szinkronrendezője a kedvenc meséjének és hogy nem érdekelnek mindenkit a TV csatornák logoi. Mindenkit ezzel fáraszt, már én is unom.
Az ovinkban már vágják a centit, szerintem pezsgőt bontanak. Z. utcsó napján.