Zsuzsa, utánanéztem a kutyatémának, kimerítő választ kaptam. Ha kapok engedélyt a közlésére, akkor beteszem a fejlesztős topicba! Debrecen környékén lehet velük együttműködni.
Ez tök jó, hogy a fiad ilyen szépen tudja kommunikálni, hogy fél valamitől! És ezt az almás dolgot is nagyon ügyesen csináltad. Kipróbálom! Megenni nem fogja, de ha legalább megnyalná...
Curasso, a Bethesdában Czelecz doktornővel együtt dolgozik Major dr. úr, ő is fantasztikus aranyos, rendes! Dietetikust is tudnak rögtön ajánlani!
Tomger, pont azért váltogattam a kérdést, hogy ne tudja a szabályt. Ha csak simán a színt kérdezem, tudja, hogy az a szabály, mondja is a színeket, csak épp a kérdést nem jegyzi meg.
Labolen, az ebédje házi. Krumpli, filézett csirkeszárny és kb. 5 féle zöldséget lehet hozzá választani (padlizsán, cukkini, zöldbab, paprika, patisszon). Ebből ugyanis a bébiételt nem eszi meg. A pudingtól hány... az állaga miatt.

A tejbegrízt sem eszi, szemcsés... Leturmixolva se, mert nem Sinlac ízű. Fagyit és jégkrémet azért nem, mert hideg. Már mindent próbáltam.
Igen, ez így van, több benne a tápanyag, mint a piritósban, az biztos. De Latka viszont rág, benne ott a lehetőség! Még ha nem is él vele...