labolen, piros.zsuzsa, köszi a tanácsokat, nagyon jókat írtatok

Elgondolkodom, mi jönne be a fiamnak. Zsuzsa, a zene nagyon jó, az én fiam is muzikális, még nem is gondoltam arra, hogy ilyen szitukban zenét játsszak neki! Nálunk inkább a közös "tánc" (csak valami vonaglás), ami ilyenkor bejön. Keresek a rádión valamit, itt balatonon nincs másom... Köszi!!! A fiad édes lehet különben, ahogy kidobolja magából a gondot

ez zseniális ötlet!
Labolen, Latka, hogy van? Sokat eszembe jutott szegényke...
A fiamnál egyértelműen az volt a sokkoló, hogy láttuk a menetét a meghalásnak, vagy hogy mondjam

Egy életvidám, élő, édes kis állat csattant szét a szemünk láttára. Ez egy felnőttnek is sok, hogy ennyi az élet, csak ennyin múlik. Egy NTnek is sok. Erre azt hiszem, nem megoldás, hogy elmagyarázom, hogy a bogarak megeszik, mi a körforgás. Persze, nem mondom, hogy szadista volt a másik autós

, de azt igen, hogy nem figyelt és meg kellett volna állnia, hibázott. Ahogy olvastam Zsuszát, rájöttem, hogy a fiam is "némaságba" burkolózott most, csak ez nem szó szerinti némaság, hanem az eseménnyel kapcsolatos némaság. Utána sem szólalt meg, egy kérdést nem tett fel, ha én kérdeztem, csak egy kurta igen vagy nem volt a válasz. A tegnapi eseményekről nem is rajzolt, csak egy rókát rajzolt le, de az állatkerti sarki rókát, ki se színezte. Aztán rajzolta tovább a buszait, vonatait. Neki asszem ez az oldódás, a vonat, busz. Egész délután a teraszon buszozott, autózott, vonatozott, de minimum 4-5 órán át egyhuzamban. Viszont utána sem lehetett erről beszélni vele. Nem is akart biciklizni, semmit, csak buszozni. Most reggel, amióta felkelt, autózik és mesél magában. (magyar népmeséket "echolál", abszolút nem érti, de szó szerint mondja el, amiket hónapokkal ezelőtt látott a tvben, szép magyarsággal, abszolút élvezhető különben, a kicsi itt ül és hallgatja őt... most az Ábelesz kóbelesz-t mondja, a hangsúly is olyan, mitn a tvben, egész izgi

)
Várok ma még, hogy mi lesz, hagyom egyelőre a maga módján oldódni. Ha nem jön ki a világából, akkor szerintem megpróbálom ezt a zenés dolgot, lehet, hogy csinálok itt dobot neki