Hát be kell vallanom, kicsit azért megorroltam rá, amiért otthagyta a gyereket. De igazából lehet, hogy én is elsétáltam volna valamerre egy idő után, mert hát ott van velük két felnőtt dolgozó, és Latka azért általában nem szokott ilyen dolgokat művelni, inkább a biztos dolgokat kedveli. Eszembe nem jutott volna, hogy ilyesmi előfordulhat.
Az viszont tény, ha ott álltam volna vele szemben, akkor tudtam volna szólni neki, hogy fiam óvatosan, ha leesel, vagy leugrasz, akkor kitörik a lábad. Vagy hogy most azonnal indulunk haza. Ebben mi szülők vagyunk a felelősek.

De most már mindegy, nem okolom a férjemet. Ami történt, megtörtént, legközelebb jobban meggondolja majd ő is, meg én is, hol hagyjuk ott egy kis időre, és hol nem.
Nem feszegettem amúgy a témát, Latka nem is volt hajlandó még beszélni róla. Majd ha készítek neki egy naplórészt erről, kiderül, hogy miért ugrott le. Hogy valakit utánzott, vagy valamit ki akart próbálni. Amúgy alul egy labdamedence volt, csak nem elég mély, ő meg magasan volt. Majd kiderül, mi volt az ok.
Eddig szépen fekszik, nem is akar lábra állni, mert fáj neki. Majd készítek neki oldalt, hogy mennyit kell feküdni, és nem állhat, mert eltörik a gipsz. Majd tévézünk, meg számítógépezünk...