Oké-oké, én is gondoltam, hogy az együtt hálnak, nem éppen találó kifejezés...

Mindegy, most nem adtam oda neki, majd ha újra kérdeznek valamit a témában, talán majd akkor. Amúgy meg keresem a Sehányéves kislányt.
Az úgysem csúszna dologhoz: Nekem ugyanez volt a problémám az all-you-can-eat étteremmel. Minek vigyem, és fizessem be, ha úgysem eszik.

Aztán persze elvittük, mert mentek bátyámék is az unokatesókkal, meg vittük a lányomat is, és hát ő is nagyon szeretett volna jönni. Élete legdrágább egy kanál zöldborsó-krémlevesét, három darab sültkrumpliját, és három falat rántotthúsát ette meg. De remekül elszórakozott a játszósarokban, meg élvezte az egész hangulatát. Ja ivott almalevet, és evett egy kis fagyit is. Akkor már megérte!

(szerencsére a gyerekek után csak félárat kellett fizetni).
És itt volt először az a meghatározó élményünk, hogy úgy döntött, nem jön be velem a lányvécébe, mert hát ő mégiscsak fiú, így egyedül ment be a fiúvécébe. Én meg a résnyire nyitott ajtóból irányítgattam, hogy fiam a nadrágod lent maradt, most már ne folyasd a csapot, meg ilyesmi. Közben meg két pasi is igen furán érezhette magát!
Nagy kaland volt még a mozi. Aki ki szeretné próbálni, hogy a gyerek bírja-e egyáltalán, annak ajánlom a Bécsi úton a mozit, ott szombat délelőtt van matiné előadás. (lehet máshol is, én ezt sem tudtam... )
Szóval ott csak 500 ft a jegy, és van rajzfilm. Mi elmentük családilag az Aranyhajra. Latka végig dumált, de nem zavart sokakat, mert csak még egy család volt rajtunk kívül. Aztán a felénél kiment tesómmal, majd visszajött. De ez is nagyon tetszett neki. És ennyi pénzért nem bosszankodtam, hogy na végig se nézzük a filmet.

És amitől nagyon tartottam, de nem volt gond, az a hangerő. Szerencsére nem találta túl hangosnak a filmet.