Szanya:
Köszönjük a Fórumot, a cikket, férjednek az oldalt, Labolennek a vendéglátást (még egyszer)!
Mindenkinek:
Én még soha nem csatlakoztam semmilyen fórumhoz, csak a közösségi portálon élek virtuális életet.
Nagyon örülök neki, hogy pont ez a netes közösség fogadott soraiba, és néhány hetes fórumozás után lehetőségem is adódott néhányotokkal személyesen is találkozni. Szerintem nagyon büszkének kell lenni magatokra, hogy egy év alatt idáig eljutottatok, ennyit tudtatok segíteni egymásnak. Labolen mesélte, hogy ő gyakorlatilag innét nevelgeti, fejleszti L-t, minden infót itt talál meg, gondolom nincs egyedül ebben a helyzetben.
Én elképesztőnek tartom, hogy bár ugyanabban a kicsi országban élünk, mégis mekkora különbségek vannak a srácokkal kapcsolatos fejlesztési lehetőségeket, az oktatást és a juttatásokat illetően! Sokkal egyszerűbb lenne, ha a jogszabályok területi eltérések nélkül egységesen működnének mindenhol az országban. Szép álom, de a lényeg, hogy van ez az oldal, ez a klassz ki közösség, és jóban-rosszban nagy az összetartás!
Még egy hatalmas gratula mindenkinek!