Sziasztok!
Kicsit kimaradtam a pezsgésből! 2 napig horgásztunk és hiába cipeltem el a gépemet, nem volt net.
Labolen: enged meg, hogy így egy kicsit megkésve, de annál nagyobb KÖSZÖNÖM-öt mondjak, mondjunk mi a buliért! Nagyon jól éreztük magunkat, még ha nem is maradtunk túl sokáig. Bocs, hogy olyan korán rátok rontottunk, de így kicsit tudtunk nyugodtan beszélgetni. Engem meglepett, hogy a gyerkőcein ellátásában mekkora különbségek lehetnek attól függően, hogy hol lakunk! Zalán és Latka sokat játszottak együtt, azt hiszem be kell szereznünk egy parkolóházat!

A tortát hugi ette meg! Ő is köszöni!
Sünöcske: jó volt veled újra találkozni és látni, hogy még mindig olyan életvidám vagy! Üdvözöljük a fiúkat is!
Ágiviki: Mimi nagyon édes, szép kislány, olyan helyesen köszönt nekünk, amikor együtt megérkeztünk! Legközelebb biztos jobban bírja majd!
Marcoverde: Köszi a kedves szavaidat a fiamról! Szerintem a hajós szitut a srácok jól lerendezték, nem volt az olyan nagy gond! Kár, hogy a rock zenéről nem dumcsiztatok, Zalánnak nagyon tetszik az avatárod! (Meg a rock!

)
A gyerekekről: én a fejemben előre levetítettem egy filmet a lehető legrosszabb helyzetről, csak úgy felkészülés képen. Hát, semmi sem úgy volt! Édesek, aranyosak, ügyesek, önállóak voltak, óvodai nyílt nap hangulat volt!
Edina: Máté nagyon klassz kissrácát, tetszett a beszólása Labolenék házáról!
Sajnos nem tudtam megjegyezni mindenki nevét és beszélgetni sem tudtam mindenkivel, de majd legközelebb pótolunk!
Megkaptam az értesítést a képekről, készülök megnézni!