@ Labolen
Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást és a profi szervezést! Nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon örülünk,hogy megismerhettünk titeket (bár néhányotokkal csak bemutatkozás szinten sikerült találkozni,remélhetőleg máskor lesz idő többre is). Ahhoz képest, hogy mi előzetesen azt gondoltuk, hogy elkerülhetetlen,hogy kitörjön a káosz előbb - utóbb (ha csak arra gondoltunk,hogy milyen lenne még csak 5 ilyen srác mint Marcell, már kicsit megborzongtunk), de én is úgy láttam, hogy nagyon aranyosak voltak, jól feltalálták magukat a gyerekek. Hatalmas respect a házigazdáknak, hogy a kemény szervezés mellett ezt a rizikófaktort is vállalták:)
Marci fiamnak kicsit nagy volt a tömeg (mondta is, hogy picit "furán" érezte magát emiatt olykor), ezért - ahogy többen tapasztaltátok - némelyekkel elég morcos volt , pedig nagyon kedves srác tud lenni 1ébként. Hátha így,hogy már nagyjából megismerkedett pár emberrel, egy esetleges legközelebbi happeningen kicsit jobban fel tud oldódni; most nem nagyon volt rá sansz, hogy játsszon bárkivel is.
Állítása szerint azért nem bánta meg, hogy eljött; naná, kajából kb. végigette az egész repertoárt, a végén már kérte,hogy rakják el a tortákat, mert ha látja, be kell falnia, Labolen kedves kínálgatását meg képtelen volt visszautasítani:)
Latka rendkívül kedves és barátságos házigazda volt (tudtunk egy kicsit beszélgetni is, nagyon okos , jó arc kissrác!);pl. szegény türelmesen várta hogy a fiam által lestoppolt laptopját valamikor megkaphassa, és csak hosszú idő után érdeklődött, hogy lassan visszakaphatja -e - más kérdés,hogy kicsit felfokozott idegállapotban lévő kisfiamnak már ez is betette a kaput:) -szerencsére nem torkollott nagyobb balhéba az ügy.
Nem mindegyik gyerekkel sikerült összefutnom, de akikkel találkoztam, azok fantasztikus, egyedi karakterek.Latkán kívül Miri Ádámjával és Nimróddal volt alkalmam beszélgetni. Ádám felé nem kérdéses a szimpátia, mert egy csomó dologban nagyon hasonlít Marci fiamhoz,amúgy nagyon profin készítette a fénykép-dokumentációt a mini-szökőkútról:) , Nimród is egy nagyon okos, kellemes személyiség, probléma nélkül totál elfogulatlanul társalgott velem.
Többeket csak rövidebb időre láttam, úgyh nem sikerült őket jobban megismerni: Zalán egy igazi kis lángész ("kérek még az auti.hu-s tortából"

,ha olvassa ezeket a sorokat a fórumon, üdvözlöm;) ;Mimi egy gyönyörű kis tündér; Gergőt is meg kell zabálni,nagyon édesen beszél, Marci fiam rá már itthon kivetette a hálóját a kép megnézése után, hogy majd össze-vissza fogja puszilgatni..szerencsére végül nem sikerült levadásznia:; Máténak pedig valami elképesztő zseniális szövege van, borultunk tőle a nevetéstől, nagyon jó figura! Dreamer nagyfiával (ne haragudj a nevére hirtelen nem emlékszem) futottam még össze egy fél percig, nagyon udvarias, intelligens srácnak tűnt.
A többieket csak egy másodpercre elsuhanni láttam , vagy úgy sem, remélem egy másik alkalommal lesz alkalmam megismerkedni velük:)