Nagyon örülök, hogy jól sikerült a délután, és hogy ezt Ti is így látjátok!

Szuper időnk volt, A gyerekek remekül viselkedtek, mindenki nagyon aranyos volt! Bár én nem vagyok meglepődve, erre számítottam!

A férjem olvasta a hsz-eket, és most nagyon büszke magára. Köszi!
Én is megköszöntem neki a segítséget, tényleg nagy szám, hogy elviselt engem egy héten kesresztül, ahogy idegesen takarítottam mindenfelé a házban és a kertben. A délután az elmúlt napokhoz képest sétagalopp volt neki.

Köszi mindenkinek a sok finomságot, remélem mindenki talált kedvére való enni-innivalót. Műanyag pohárral el vagyunk látva jó pár találkozó erejéig, majd viszem a legközelebbi helyszínre.
Jó volt találkozni mindenkivel, régi ismerősökkel és az újakkal is. Remélem hamarosan találkozunk megint személyesen, addig is marad a fórum.
Ami itt maradt: Kisstim a tálad, láttam én, hogy mintha eggyel kevesebb lenne a kezedben. Túszként itt tartom, ha megyünk hozzád viszem.

Egy írt program cd: azt hiszem talán Szanyáé, legalábbis az ő kezében láttam. Mi legyen vele? Posta?
Ha még valakinek hiányzik valami, szóljon, bár én mást nem találtam.
És megnyugtatásképp: 20 perc alatt összerámoltuk a házat és a kertet is. Egyszerűen verhetetlenek vagyunk a férjemmel!

És persze nem hagytatok sok takarítani valót sem, jók ezek a műanyag cuccok. Még mosogatnom sem kellett.
Viszont nem csak a gyerekek, de én is kifáradtam estére... Megyek is pihenni!