LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47159

Donpepe
Úgy hallottam óvónőtől nálunk is ilyen volt az anyáknapja, de azért sajnálom, hogy lemaradt :) Megnéztem volna tud-e a többiekkel kézen fogva nyugisan bevonulni és kis ideig egyhelyben maradni :)

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47160

Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47161

Babesz Nálunk B. a legkisebb a csoportban de a kicsit nagyobbak sem erőltetik a kézenfogva masírozást az a középső csoportban megy.Sebészeti kontroll rendben volt? Nálunk az egyik kislány simán megkérdezte hogy aza csúnya bácsi a B. apukája de nem éreztem sértve magam,ha néni lennék biztos rosszul esett volna.Az mindig jó ha akad bűntárs,mikor ped.szakszolgálaton voltunk volt ott egy kis srác nagyon jól elvoltak együtt,sokkal rosszabb ha unatkozik mert persze egy darab játék nincs kitéve,csak a szürke folyosó.Ma újra megpróbáljuk az új fejlesztőt,már kiváncsiak vagyunk.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47162

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47163

Babesz Nem tudtam hogy ezzel küzdötök,de azért pozitív hogy ilyen jól alakul. Megvolt az első randink,úgy néz ki együtt tudunk működni B.is megkedvelte rögtön,egyelőre heti egy alkalom aztán meglátjuk hogyan tovább.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47164

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Zorka,

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47165

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Szanya,

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47166

Miri, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47167

Miri!

Nagyon köszi az infókat!

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47168

Ez egy nagyon jó interjú Bakonyi Annával, aki egyébként korábban pl. a Koraiban dolgozott (lehet, hogy most is): moderniskola.hu/2019/05/mindenkit-differ...foiskolai-docenssel/

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47169

Szanya Nagyon jó a cikk.
Ma voltunk második alkalommal a fejlesztőnél és magukra hagytuk őket.El volt ájulva a fejlesztő azt mondta újra kell terveznie mert amit ma megcsináltak azt 4 alkalomra tervezte,jól esett hogy ugy nyilatkozott hogy látszik B.-n hogy nagyon sokat foglalkozunk vele és szakszerűen van fejlesztve.Azért is megnyugtató ez mert a másik fejlesztőnk is ezt mondja függetlenül.Az óvónőktől viszont néha félreérthető megjegyzések jönnek,mintha nem foglalkoznánk vele eleget.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47170

Donpepe, látod, van igazság a Földön! :cheer: (Néha...)

Én ma hol a szemkifolyatást magyarázom, hol a 4-be vágást, hol pedig annak a technikáját, hogy hogyan kell valakit úgy lelökni egy hegyről, hogy tuti kinyiffanjon. Ez normális különben, hogy Trónok harca szintű rajzokat kell készítenem a gyerek tanulmányaihoz...?
Ma egyébként az osztály a szemétégetőbe ment. Mi ezt kihagytuk.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47171

Szanya Durva cucc,sajnos az erőszak az élethez tartozik,de ezt elmagyarázni az nem lehet egyszerű.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47172

Szanya
Jesszus, mihez kell ilyeneket tanulni?
Amúgy a cikk tényleg nagyon jó. Egy ideális világban mennyire jó lenne minden.

Donpepe
Ez szuper hír, legyetek büszkék magatokra :) Ti tudjátok mit tesztek érte, mindig erre gondoljatok :)

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47173

Babesz, ez István király és utódlása. Ami még oké is lenne, hogy az emberek valamit tudjanak mégis a múltjukról, de szerintem ezeket a részleteket nyugodtan lehetne mellőzni általánosban.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47176

Babesz. Öribari ide vagy oda azt látom a többiek sem nagy örömmel mennek oviba, van egy rövid időszak mikor minden oké de szünetek után és előtt hétfő van nekik is. Az "egyik anyukától tudom meg" az jellemző nálunk is, a szülői közösség vezetője Facebookon tájékoztat, ott meg én nem vagyok mert nem vagyok rájuk kíváncsi.
Szanya Ezt én sem èrtem miért nem lehet kihagyni a tananyagból, mikor tanultuk emlékszem, hetekig ezeken a kivégzéseken kattogtam.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47177

Szanya
Na nekem semmi nem rémlik már abból mit tanultunk általánosban, de főleg ilyen szemkifolyatás nem :) Durva.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47186

Elvoltunk ma szavazni és ismételten úgy érzem, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Milyen volt a gyereknap? Mi megnéztük az Aladdint, nagyon jó volt. :) Meg kimentünk egy Fitbalance nevű rendezvényre, ahol 3 helyről 3 különböző zene üvöltött így nagyon gyorsan eljöttünk, pedig jobbnál jobb ugrálóvárak, mászókák és egyéb érdekes dolgok voltak.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47187

Szanya Sajnálom hogy így érzel. Mesélek én is napokban feleségem és az óvónő együtt sírtak és mentek az óvodavezetőhöz. Történt hogy a fiam pisilt a közös mosdóban a lányok sorban àlltak és a kis bendzsa végzett és kiabált az óvónéninek hogy segítsen. Az egyik kislány akinek az anyukája rosszban van az óvodával mivel nem hajlandóak az évvesztes gyerekét továbbengedni, másnap azzal kürtölte tele az ovit hogy B. mutogatja magát. Szerinted??? 3 éves kislány. Miket beszélhetnek ennek otthon? Aztán ki lettek osztva ő is és az anyuka is.
Nálunk jövő hétvégén lesz gyereknap, nejem egész hétvégén dolgozott és a falu is akkorra tervezte.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47188

Ez durva. Tényleg mi folyhat a kislányéknál, nem akarom tudni. :( Remélem kapott egy időpontot a nevtanba a pszichológushoz. A feleségeddel meg együttérzek. :(
Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc