LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47111

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47112

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47113

Szanya Szerinted mit csinálnának a plusz gyerekekkel,maradjanak otthon? Ez nem egyszerű.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47114

Új ovi, új csoportokkal, nincs más lehetőség.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47115

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47125

Szitter kereső csoport a fb-on: "Bébiszitterkereső az átlagtól eltérő gyerekeknek"

Mizu? Mi egész héten röghöz kötve, elromlott a verda. :unsure: A szerelő meg esőben nem szerel. :ohmy: :huh: :blink:

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47126

Szanya az durva akkor jövő héten sem mozogtok.:( Nekünk meg visszamondta az új fejlesztő az első talit mert lebetegedett,nem jól indul.A másik fejlesztő meg el van ájulva B.-től hogy milyen mondatokat mond neki,kár hogy itthon nem ilyen serény itt inkább mostanában a hiszti megy.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47127

Hát ez az, tűkön ülök, hogy telefonál-e ma, hogy mi van. De szerintem most megy haza. :unsure:

Mert okos, tudja, hogy otthon elengedheti magát. Ez még egyébként egy jobb verzió, az ilyen típusok általában a suliban jól teljesítenek (nem úgy, mint az enyém, akit hóttra nem zavar, ha idegen van a közelben, pont ugyanúgy viselkedik, mint itthon).

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47128

Mi betegen jó szokás szerint, most épp köhögősfulladós. De egyébként jól van a gyerek, örült hogy nem kell oviba mennie, lőttek anyáknapjának :)
Egyébként úgy néz ki túl vagyunk egy ideje a nagy tavaszi szétesésén. Még mindig hiperke, de sokkal kezelhetőbb és elmúltak a nagy hisztik is. Közlekedni is megint szuperül lehet vele, ha meglát egy autót biciklizés közben akkor már megy is az út szélére szóval egy jó ideje minden sokkal nyugisabb :)
Szanya
Jobbulást az autónak, remélem hamar megjavítják :)

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47130

• Miri
  • Miri profilkép
  • Nem elérhető
Marco:

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47132

Babesz, jobbulást!

Az autószerelő kisvasárnapot tart. Nem veszi fel a telefont. :(

Miri, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47133

Babesz Jobbulást! Az anyák napjáról annyit hogy nagy része a gyerekeknek az anyja ölében üvöltött B. nem üvöltött ő rázta a fejét,az óvónők pedig átadták a virágokat.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47134

Szanya. A GYOD igényléséhez 6 éves kor alatt kell-e a óvoda látogatási igazolás vagy nem?Mert a táblázat amit én látok az csak 6 éves kor felett kéri.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47135

Donpepe, fogalmam sincs. Én amikor ügyintézni kell, akkor a magyarorszag.hu-n szoktam kikeresni, hogy mi kell, ott részletesen leírják, talán már fent van. Vagy egyszerűen add le, ha már van.

Ma misén voltunk. (Töriből a kereszténység a téma, ezért.) A Bazilikában. Aztán felmentünk a kilátóba. Voltatok már ott? Azért nem semmi, hogy itt élünk, de ezt még sose láttam. Ellenben ezer nagy templomot bárhol máshol igen, de az ittenit azt nem.

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47136

Köszi. Szanya. Már értelmeztem, ha oviba vagy siba jár akkor kell az igazolás amúgy 6 éves kor alatt csak a diag. - ról szóló igazolás kell

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47140

Az abszolútértékről magyarázok. Z. megszólal: Ezt abszolút nem értem. :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Persze értette, de muszáj poénkodni. :)

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47155

Tök jo fej Z :woohoo: :laugh:
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47156

Ma anyámmal mailezett, könnyesre kacagtam magam a dumáin. :)

Zorka, hogy vagytok, mizujs?

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47157

Miri

Autizmus mindennapok 5 éve 11 hónapja #47158

Szanya
Oldalmegjelenítési idő: 0.980 másodperc