LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47209

Marcoverde, Szanya
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47210

Ja, es azt elfelejtettem mondani, hVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Lányom 10 éves, fiam 8 éves

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47211

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47212

Csak röviden, mert költözünk, és harmadik napja az új kecót festem, és hulla vagyok :D Nincs még diagnózis.. pénteken elvileg lett volna, de kiderült, hogy elfelejtették mondani, hogy még nem volt gyp vizsgálat, éshozzuk S-t. Mi meg nélküle érkeztünk, ahogy amúgy mondták.. cs délután.. Helyette kedd lesz. Plusz a pszichiáter beteget jelentett, úgyhogy záró meg csak szerdán.Másokkal is a bolondját járatják, az összes szülő ki van rájuk akadva. Mindegy, kurvára ráérünk és szívesen járkálunk még be munkaidőben jövő héten is.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47213

Zorka

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47214

Marco, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47215

Miket írtok? Borzasztó emberek vannak, eddig mi csak a korában voltunk ott nagyon kedvesek de talán jobb ha jövőre B. az anyjával megy kettesben mert az ilyen viselkedés és beszólásokat fizikai erőszakkal hálálom.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47216

Olyan szürreális élményben volt részünk az imént, hogy el kell meséljem. A legjobb lenne feltenni a képeket, de olyan fejeket vágtam, hogy percek óta röhögök rajta, úgyhogy inkább nem. :)

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47217

Megkaptuk a papírt, gyermekkorit adtak végül a beszédfejlődés késése miatt..mivel eredetileg M is ezt kapott , ez a része annyira nem kavar fel :) amúgy vajon mikor igazítják a DSMhez a hülye bno kódokat? tök vicc az egész. továbbra is élmény olvasni a szakvéleményüket, mintha vmi rosszul funkcionáló robot, vagy problémahalmaz lenne a gyerek, egyéniség nélkül, minimális pozitívumot sem voltak képesek beleírni.

Autizmus mindennapok 5 éve 10 hónapja #47218

Miért az jobb, mikor úgy kezdődik a pozitívumok felsorolása, hogy "A szülők elmondása szerint"?

Viszont!! merce.hu/2019/06/12/megszuntetne-a-korma...gantanuloi-statuszt/
Majd nem magántanulóinak hívják innéttől, hanem egyéni munkarendnek. (Nálunk már most is így hívják, itten modern megoldások vannak.)

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47219

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47220

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47221

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47222

Remélem mindenki jól van és a medence/Balcsi/tenger habjaiban úszkáltok, nem a melóban. :)
Nálunk semmi különös, igyekszem minden napra valami érdekeset betenni városon belül, most nem tudunk menni egyelőre sehova.
2 sztori ennek kapcsán:

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47223

Szanya Épp ma gondoltam rá hogy írok.A gyerekek őszinték,de ez nem azt jelenti hogy igazuk van.Én biztos beszóltam volna hogy a gyereknek bubópestise van.
Mi küzdünk a bürokráciával a pszichiáterünk volt olyan kedves és kitöltötte a gyod igénylést 8 ponttal,úgyis itthon vagyok ha van lehetőség 1 évig megigényeljük.Amagán fejlesztőnk ügyes,járunk rendszeresen jól jön a segítség. Persze ez nem ilyen egyszerű az óvodavezető pótló,mivel a régi most megy nyugdíjba elkérte a gyodos szakvéleményt én meg jóhiszeműen odaadtam ő lefénymásolta jogtalanul és felhívta a járási nevtant hogy okoskodjon. Persze a 5 órás papírunkat nem töltötte ki mert nem akar bajba kerülni. Ma beszéltem a Dr.Kálozi Mirjammal az AOSZ jogásza megerősített hogy köteles kitölteni a papírt csak ezt valahogy meg kellene értetnem vele.Nem egyszerű az élet.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47224

Sziasztok! Már olyan régen akarok írni, mert mindig mindent elolvasok, csak sose jutok odáig, hogy írjak is. :blush:

9 éves auti fiú, 7 éves auti lány

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47225

Donpepe, bubópestis, ez jó. :laugh:

Misty, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47226

www.origo.hu/tudomany/20190625-az-idegi-...ezesre-jutottak.html
Szanya Sajnos ez aki kib@szik velünk épp az új óvodavezető,bár nem állítom hogy nem a régivel karöltve.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47227

Valószínűleg nem kell hozzá neki támogatás, magától is ilyen cukker. :unsure:

Olvastam ezt, de kismillió külső tényező van, ami ronthat a genetikai adottságokon, ez is lehet egy, de még efelől is kétségeim vannak. Egyébként az viszont biztos, hogy az autiknál a bélproblémák aránya magasabb, mint az átlagnál, valamint pl. a túl laza szalagok is jellemzőek, érdekes, ezt nem kutatják. Nem találgatom, hogy miért, mert nem akarok az őrült mosodás nő sorsára jutni a kihagyott gyógyszerrel. :laugh:

Hadd dicsekedjek kivételesen. Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 5 éve 9 hónapja #47230

Szanya Mi minden ilyen pillanatot megkönnyezünk, más meg észre sem veszi. Ilyenkor azt érzem hogy nekünk jobb,az érzelmi inteligenciánk magasabb és egyre magasabb.
Oldalmegjelenítési idő: 0.902 másodperc