Babesz.Sajnos ez ellen igazán nem tudunk mit tenni,de sajnos az a szülő aki még az óvodába sem tudja leadni a gyereket,hogy esetleg pénzt keressen,önállóan sem fogja tudni elhordani a gyereket esetleg több száz kilométerre horror pénzért fejlesztőhöz.Itt sajnos csak az a pár óra szabadság lenne a cél,amit a szülő hasznosan tölthet el mondjuk tanulással,pénzkereséssel és megpróbálja önállóan fejleszteni a gyereket.Ez a helyzet,a pedagógushiány még nagyon sokáig nem fog pozitív irányban változni.Mihozzánk két közeli helyre is kihelyezett a Bárczy gyógyped.szakot persze nem auti szakiránnyal azt sem.Csak ez is a nem egyszerű esetek közé sorolható,minden tiszteletem annak az sni-s gyereket nevelő szülőnek aki gyerek,munka mellett beíratkozik a főiskolára és végigviszi.Fiatalokat nem érdekli akit érdekel annak egy része azt gondolja hogy beül meghallgat pár előadást,aztán kap egy diplomát,hivatástudat zéró.Nejem tanul,mellette 12 órában dolgozik a kórházban és hiába nyúzom a gyereket mikor hazaér este 7-kor még el kell menni vele a lovakhoz vagy ugrálni vagy bármi,aztán fél 4-kor kezdődik minden előlről.
Engem csütörtökön műtöttek szombat reggel 1 órára próbálta egyetlen élő rokonunkat apósomat megkérni,hogy vigyázzon B.-re ne kelljen magával rángatni a kórház 4.emeletére és fogni a gyereket,a csomagot és engem hogy le ne guruljak a lépcsőn,ezért liftel mentünk.

Szerinted? Füvet kell neki nyírni az esőben.Nem a siránkozás a célom,pedig már rám férne,hanem vázolni próbálom a helyzetet ezt a lehetetlen helyzetet.