LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46235

A szakértőiben adták a 83-ast
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46236

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46237

Babesz Nálunk a szakértőiben is volt pszichiáter ő volt aki első alkalommal fruzsinának szólította a fiamat második alkalommal pedig a bno 83-mat adta.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46238

Donpepe
Ez nálunk is ilyen de szerintem ez normális. Nt gyerekeknél is vannak jobb napok meg rosszabbak, a mieinknél is lehetnek. A szerdai fejlesztésen mondta a gyógyped hogy totál szétvolt esve a gyerek, nagyon nehezen tudott koncentrálni, nagyon szétszórt volt de sejtettem ez lesz, látszott is rajta. Mondjuk szombatra kidőlt, most megint beteg, lehet már akkor bújkált benne valami.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46239

Donpepe
Fruzsina? :D Na akkor ott lehet a toppon... :D

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46240

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, azt meg nem is mondtam, hogy a férjem megragasztotta a porszívót (olvasztott műanyaggal), kiválóan működött - 5 percig, majd leégett. :unsure: :( Úgy tűnik, hogy ennyi volt az élettartama, ha nem burkolat, akkor motor.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46241

Szanya! Végső Állomás:) A porszívó sem kerülhette el a véget!

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46242

Babesz És ezt halál komolyan be akarta bizonyítani hogy az én fiamat fruzsinának hívják. :) "Dehát itt van a papíron,maguk csak szülők rosszul tudják" HI-HI-HI

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46243

Megadtuk neki a végtisztességet. :( :laugh: :laugh: :laugh:

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46244

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46245

Szanya volt nálam olyan mosógép ami 250000-forintba került és az első használatnál a hölgy benne hagyott az egyik zsebben egy száz forintost.1200-as centrin azonnal kiszakított egy 10x15 centis darabot a műanyag dobból a szervízben azt mondták neki dobja ki mert többe kerül a javítás mint az új ára Nálam egy 10-es volt a javítás ennek 8 éve azóta is hibátlanul megy.Csak mondtam neki hogy írjon figyelmeztetést a gépre hogy ez nem autó mosó nem százassal megy. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46246

Babesz Az volt a tervem csak nem tudtam hogy az enyémet vagy a fiamét húzzam le.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46247

Donpepe
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46248

Donpepe, nem százassal megy, ez jó. :laugh: :laugh: :laugh:
Egyébként tényleg horribilis javítási és alkatrészárak vannak. Meg akartuk cserélni anyám hűtőjén az ajtó nyílásirányát, de nem volt már meg az a kis műanyag bigyó, amelyikbe beteszi az ember azt a zsanérszerűt mifenét (szuperül ki tudom magam fejezni...), meg kellett rendelni és egyrészt hetekig tartott, mire bejött, másrészt darabja 8e volt úgy, hogy egy ismerős szerelő rendelte. Amúgy 12e lett volna. 2 db műanyag bigyó 24e! Miközben a hűtő egy százas mondjuk.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46249

De legalább a fizetése elfogadható.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46250

Megvan a diagnózis f84.00

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46251

És akkor nem adod le?

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46252

Szanya A nevtannak nem a kormányhivatalnak igen.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46256

Segítsetek légyszi az új fórumtagnak: auti.hu/forum/6-frissen-diagnosztizalva/...tanacstalansag#46255

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46263

Megvolt a 3. szülinapunk és elmondhatom hogy az oviban a képek alapján,mivel mi nem vettünk részt rajta jobban sikerült az ünneplés mint itthon.Volt gyertyaelfújás,együtt táncolás kézenfogva a gyerekekkel és nagy boldogság. Kicsit aggódtunk előtte hogy hogyan fog lezajlani de az óvónő megnyugtatott.
Itthon nem volt olyan nagy buli játékot előre oda kellett adni mivel megtalálta,Szanya a játékokról annyit hogy a háromból 1 nagyon strapabíró 2 sajnos nem.A nagy markolóra ráül és úgy pakolja a dömperbe a virágföldet stb.
Oldalmegjelenítési idő: 0.989 másodperc