LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46194

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46195

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46196

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46197

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46198

Szanya Igen a műanyag ipar az egyik lábam.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46199

Sztori. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46200

Szanya Kicsi a világ. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46201

Az. :cheer:

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46202

Mi újság? Ujra csend lett,most kicsit depis vagyok B.tv függö lett fejböl vágja a nándi mesét.Oviba is sirva ment be,remélem javulni fog ez az állapot.14-én megyünk a koraiba pszichiáterhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46203

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46204

Donpepe

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46205

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46206

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46207

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46208

Szanya ragasztani nem ne is próbáld,hegeszteni lehet beütöd a google ba hogy műanyaghegesztés és ott a közeledben lehet hogy van olyan mester aki ezzel foglalkozik.Szivesen megcsinálnám én is de innen a mátrából nem tudom.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46209

Babesz Az a baj hogy most eltűnt mindenféle kommunikáció mind az óvodával mind a fejlesztővel.Épp tegnap írtam rá facebookon mivel más elérhetőségét nem is tudom hogy jó lenne ha tájékoztatna hogy mi történik és úgy egyébként is és igért két hete házi feladatot arról sincs semmi hír. Válaszra nem méltatott.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46210

Szanya Nyilatkozz Athénról,soha nem voltam de annyira vegyes véleményeket kapok, nem vagyok benne biztos hogy oda akarok menni.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46211

Donpepe
Lehet szabin van, beteg vagy kitudja. Mivel írtad hogy jó fejlesztő, biztos fog válaszolni :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46212

Babesz A fejlesztőtökről sajnos az a véleményem mint Szanyának,semmi köze ehhez a szakterülethez.Nálunk még az óvónő sem nyilatkozik ilyet nagyon sok problémánk problémájuk volt B.-vel az asztaltól,játéktól.... való elszaladgálással kapcsolatban és ők ezt hamarabb tudták,kezelni mint mi itthon.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46213

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Oldalmegjelenítési idő: 0.947 másodperc