Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Szanya Tavaly kaptunk egy pervazív fejlődési zavar diagot mint már írtam. Most 14-én megyünk szintén a koraiba Bp.-re de most csak a pszichiáter fogad minket,szerinted mik a kilátások.És bármelyik gyermekpszichiáterhez lehet menni évenkénti felülvizsgálatra?Szeretném fenntartani a diagnózist ha így látják de ezt egyenlőre nem akarjuk megosztani a nevtannal mert akkor lőttek az ovinak.Az iskola már fogadja autiként is de addig ki kell bekkelnünk ilyen kettős könyveléssel.
Igen hozzá megyünk.A Korais diagról szóló papírt nem mutatom meg a nevtanon az magán irat a saját pénzemen csináltattam a vizsgálatot semmi közük hozzá állítsanak ki szakértőket akik tudnak diagnosztizálni és abból dolgozzanak.
Arról van szó hogy a gyerek imádja az ovit kell neki a közösség de ha a nevtan tudná hogy auti diagunk van nem engedné oda járni naponta 30 km-re pedig nem tudom elhordani és nem is akarom.Viszont auti fejlesztést csak dk diaggal kaphatunk.
Az az igazság hogy az ovi nem küldi sehová szerintük problémamentes ill.kicsit problémás.Még a fejlesztő is össze vissza beszél néha nagyon jó vele dolgozni néha nehezen bevonható.Nem egyszerű eset az biztos.