LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46214

Donpepe, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46215

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46216

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46217

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46218

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46219

• Luna
  • Luna profilkép
  • Nem elérhető

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46220

LunaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Szanya

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46221

Kész is vagyunk. :)

Luna, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46222

Szanya Nekünk a Szarvasi 15 bar-os kávéföző van.Jobb kávét főz mint az 1 milliós a kávézóban életem első csalódásmentes kávéfőzője 29ezerért

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46223

Tényleg? Akkor ennek utánanézünk. Ilyenből még nem ittam kávét.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46224

Mármint ilyennel készültet nem ittam. (Elképzeltem a kávéfőzőből ivást. :laugh: )

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46225

Mint az oroszok a szmovárral teafű a szájba és rá a forróvíz. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46226

:laugh: :laugh: :laugh: Ahogy mondod. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46228

Szanya Tavaly kaptunk egy pervazív fejlődési zavar diagot mint már írtam. Most 14-én megyünk szintén a koraiba Bp.-re de most csak a pszichiáter fogad minket,szerinted mik a kilátások.És bármelyik gyermekpszichiáterhez lehet menni évenkénti felülvizsgálatra?Szeretném fenntartani a diagnózist ha így látják de ezt egyenlőre nem akarjuk megosztani a nevtannal mert akkor lőttek az ovinak.Az iskola már fogadja autiként is de addig ki kell bekkelnünk ilyen kettős könyveléssel. B)

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46229

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46230

Igen hozzá megyünk.A Korais diagról szóló papírt nem mutatom meg a nevtanon az magán irat a saját pénzemen csináltattam a vizsgálatot semmi közük hozzá állítsanak ki szakértőket akik tudnak diagnosztizálni és abból dolgozzanak.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46231

Arról van szó hogy a gyerek imádja az ovit kell neki a közösség de ha a nevtan tudná hogy auti diagunk van nem engedné oda járni naponta 30 km-re pedig nem tudom elhordani és nem is akarom.Viszont auti fejlesztést csak dk diaggal kaphatunk.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46232

DonpepeVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46233

Autizmus mindennapok 6 éve 5 hónapja #46234

Az az igazság hogy az ovi nem küldi sehová szerintük problémamentes ill.kicsit problémás.Még a fejlesztő is össze vissza beszél néha nagyon jó vele dolgozni néha nehezen bevonható.Nem egyszerű eset az biztos.
Oldalmegjelenítési idő: 0.974 másodperc