LOGIN
Regisztráció
Nincs még fiókja?

Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Elfelejtettem a jelszavam - Elfelejtettem a felhasználónevet

Felhasználó
Jelszó
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Frissen diagnosztizálva

Téma: Autizmus mindennapok

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46285

MaMil, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46286

Szanya Az az igazság hogy minden el van cseszve,a gyerekeknek játszani kellene nem 6-7-8 évesen a kockafaragóba menni.Az egész oktatási rendszer úgy szar ahogy van a gyerekeket figyelni kellene milyen a viselkedésük,érdeklődési körük,értelmi képességeik és ez alapján irányt mutatni.És nem tömni a sok baromságot a fejükbe aztán biztatni mindegyiket akinek az anyagi lehetősége engedi hogy menj fiam lányom egyetemre hagy csináljanak belőled jó pénzért diplomás analfabétát.Annyi húszezresem lenne ahány jó képességű gyereket láttam elveszni a semmibe,mert anyuciék nem vitték a fél disznót a tanáréknak soha nem kellene dolgoznom.És ne marcangold magad mert ha a társadalom kilencven százaléka legalább fele annyit tenne a gyerekéért mint te már nem itt tartanánk.1 hete próbálok hívni egy társaságot akik hirdetik hogy egyéni és csoportos tsmt vel foglalkoznak ezenkívül úszásoktatással rám sem bagóznak sem a telefont nem veszik fel sem vissza nem hívnak,reggel megírtam nekik a véleményemet sms-ben.
Viszont B. elkezdett a tükörben grimaszolni mérges arc,mosolygós arc stb. Ez szerintem jó az oviban azt mondják folyamatosan próbálja magára felhívni a figyelmet ha kell székre áll.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46287

Donpepe, a szívemből szóltál, totál egyetértek.
Sztenderd, hogy nem válaszolnak az embernek és ez nem korlátozódik a fejlesztőkre. Én most egy koritanárnak írtam és az se válaszol. Teljesen érthetetlen itt egyes emberek viselkedése. :dry:
A grimaszolás nagyon jó! Mikor annó az első autis vizsgálaton voltunk, ezt nagyon hiányolták. Adtak egy tükröt és nem igazán kezdett vele semmit, jóval később jött ez be, talán már iskolás is volt.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46290

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46297

Donpepe
Ez nálunk is így van. Eddig egyetlen egy fizetős fejlesztő van, a tsmt-s aki rögtön válaszol amint tud ha keresem. De nem csak fejlesztőkkel van ez így. Megy a felújítás még most is. Ahány szakemberbe belefutottunk hogy majd jön ès majd csinálja... a 70%a árajánlatot adott aztán ígérték majd jönnek, na azóta se jöttek.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46298

Na, a felújítós embereket ne is emlegessük! Most úgy tűnik, hogy Miskolcról sikerül keríteni ablakost, mert a budapestiek úgy tele vannak, hogy ki se jönnek felmérni, csak akkor, ha tuti náluk rendelünk. Na de látatlanban? Azért hívnám ki, hogy ajánlatot adjon. :dry: A generálos hetekkel ezelőtt megígérte az ajánlatot, azóta is küldi.
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46299

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46300

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46301

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46302

SzanyaVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46303

Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46304

Babesz és Szanya.A személyes véleményem az hogy ezeket a kirendelt gyógypedagógusokat el kell felejteni a mondanivalojukkal együtt,jellemző a szakértelem teljes hiánya és a magasfokú tudálékosság.Meg kell tanulnunk saját magunknak kezelni ezeket a dolgokat és a fejlesztést is megkeresni és alkalmazni.
A lakásfelujítás fertöző úgylátom és a problémák is ugyanazok,azt javaslom azért nézzetek a körmére a szakiknak mielőtt odaengeditek mert nagyot lehet bukni.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46305

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46306

• Marchi
  • Marchi profilkép
Sziasztok!
Az ovónéni nekem is mondogatta hogy ez meg az a probléma a kincsemmel.
Akkor még tükörintegrációra járt a kisfiam heti 2 nap.
Az ovónéni állítólag gyógypedagógus végzettségű volt.
Egyszer amikor ismét a panaszt hallgattam bemérgesedtem ís mondtam neki hogy sajnos nekem ezt most hiába mondja.
A problémákat akkor és ott kezelni amikor történnek.
Délután én már hiába mondom meg rajzolom a gyereknek, már talán el is felejtette hogy mit csinált.
Ha nem tudja kezelni a gyereket, akkor segítséget kérhet a fejlesztő pedagógustól.
Azt persze már nem tette meg mert igen nagy volt az arca.
Örülök hogy vége az ovinak, és most a suli egész működőképesnek tűnik.
A fejlesztő pedagógus elhivatott, lelkes, tényleg sokat fejleszt a fiamon.
Az osztályfőnök is nyitott mindenre, használ mindent amit a fejlesztő pedagógus javasol.
Mi most elmondhatjuk hogy nagyon jó helyre került a kisfiam, és nagyon jó a fejlesztő pedagógus is..
Volt hogy elmentünk 3-an ofő, fejl. ped és én kávézni és megbeszéltük a kinssemmel kapcsolatos problémákat, és tervezgettünk.
Úgyhogy végre írtam egy olyan hozzászólást, ami nem csak panasz. És most ennek is nagyon örülök. :)

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46307

Csak röviden, mert épp tanulunk
Marchi, kérdezd meg légyszi a suliban, hogy felsőben is ilyen jó-e az integráció és ha igen, akkor van-e ötödikben hely.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46308

• Marchi
  • Marchi profilkép

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46309

MarchiVendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46310

:( :( :(

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46311

Kérdés:Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Autizmus mindennapok 6 éve 4 hónapja #46312

Szanya Én növánytermesztést tanultam 3 évig de ezekről nem hallottam.Amugy vérlázító ez az egész,én mondtam a fejlesztőnknek is mikor szóba került hogy milyen elvárásoknak kell majd megfelelni.Hagy bukjon meg,majd én megtanítom pénzt keresni mert számomra az a fontos.
Oldalmegjelenítési idő: 0.979 másodperc