Regisztrációjával hozzáfér a letölthető feladatokhoz, vizuális eszközökhöz és hozzászólhat a fórumhoz is, amennyiben elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.
Hat ja, ki tudja, a sok fizetös "fejlesztes" kozul melyiknek van ertelme..De lehet, csak az irigyseg beszel belolem
Viszont mi a tsmt miatt vettunk anno gördeszkat, meg forgoszeket a lanyomnak, es imadta Magamtol eszembe nem jutott volna...
Zorka, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Babesz, Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mi meg nagylabdát (meg egy csomó egyebet) és most emiatt van itt a lakásban egy sima nagy fitnesszlabda, egy rücskös, egy közepes és több apró kézerősítő... Ha egyszer valami érdekessé válik...
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Még valami más: tegnap voltunk lovagolni. Hát szinte végig bőgtem a meghatottságtól, hogy az én kisfiam, hogy élvezte.... komolyan mondom erre nem számítottam. Ajánlom mindenkinek legalább egy kipróbálásra, mert ha bejön az nagyon bejön!!!!
Viola, aaah, irigykedem. Sajnos én allergiás vagyok a lószőrre, így ez nekünk nem jó szóba. Gyerekkoromban többször lovagoltam, imádtam!!! amíg a lovon voltam, csak épp utána megfulladtam félig. És így a gyerek se lovagolhat, mert szőrös lenne a ruhája.
Szia MaMil! Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.